Kategorier
Vardagstrams

För i helvete!

Nej! Det var inte meningen att stava ”sjå” med ett k. Jag hade bråttom och läste ej igenom innan jag postade. Och nu sitter jag på vårdcentralen och kan inte rätta till!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”För i helvete!”

Ett litet fel smyger sig in så lätt. Tur att man kan redigera! 🙂

Jag är nyfiken på om du brukar läsa kommentarer som dyker upp i äldre inlägg. Förstår ju att du har ett ganska hårt tryck på din blogg och att det inte finns tid med allt och att de mest aktuella inläggen är det som intresserar dig mest för närvarande och så vidare. Jag är bara nyfiken, för ibland utvecklas ämnena och blir intressanta diskussioner med tiden.

Svar:
Jag läser precis alla kommentarer, oavsett under vilket inlägg de postats. 🙂 Men det är de senaste inläggen som är aktiva diskussionsmässigt såklart.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Men fy fan vad du är bra! Har sett ditt namn på många platser sen jag väntade mitt första barn 2008, men har aldrig kollat din blogg förrän nu. Hamnade här efter kommentarsdiskussionerna i Dannis blogg och nu är jag helt fast! Tycker du är fantastisk och förbannat snygg därtill. Tack för det.

Svar:
Men hej och välkommen då! Hoppas du stannar!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *