Kategorier
Vardagstrams

Jag tycker inte att mina barn ser för mycket på TV

Sonen gillar djur. Han kan räkna upp dem också.
 
”’Äst!”, ”Anka!”, ””Und!”, ”Katt!”, ”Shaun!”

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag tycker inte att mina barn ser för mycket på TV”

Vad rolig han är! 😀 Nu någonting helt annat, vart bloggade du innan du bytte till allt för föräldrar? Var det en bra hemsida? Jag funderar på att starta en blogg själv, men kan inte blogga på allt för föräldrar för jag har inga barn. 🙂

Svar:
Jag har alltid bloggat på blogg.se och är nöjd. Men skulle jag rekommendera ett verktyg så är det uteslutande wordpress. Inget annat.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Tycker TV är skitbra för barn. Snacka om kunskapskanel 😉

Min flicka kan både det ena och det andra som jag inte ens lärt mig under mina 27 år ;D

Snappat om saker om Fazaner och andra djur och allt möjligt vet hon..

Bra med tv på alla sätt och vis 😉

Sålänge det är rätt kanal så att säga ;D

Lady D, kolla kolla kolla! Du har kanske sett den innan, men jag var bara tvungen att dela med mig, blir ju så varm i hjärtat av detta: http://flippermorsan.blogspot.se/2012/10/lady-d-har-du-sett-den-har.html

Och här heter förrester också alla får Båschå (fåret Shaun). Och Baby pekar lyckligt på alla hundar och ropar "DIE", nu när hon till slut lärt sig att det bara är våran hund som heter Sork, andra hundar är bara "dog"… Dig, die, same same…

Var och rotade i ditt arkiv och blev lite förvånad när jag fick sin på det här inlägget http://ladydahmer.alltforforaldrar.se/2008/november/what-the-fuck-hande-liksom.html

Jag vet att du har en helt annan syn på din kropp idag, men detta var ändå inte sååå längesen. Kul att se att din inställning ändrats till det bättre.

Svar:
Mna växer ju hela tiden! Speciellt om man som jag har tillgång till konstant kommunikation med andra intelligenta och tänkande människor!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

HEJ!

På tal om ärtsoppa.

Jag vill minnas att du någon gång skrivit att ni pratar mycket engelska med era barn. Och jag har även fått för mig att ni använder ordet "hen".

Hur gör ni i engelskan där? Har de något ord för hen?

Svar:
Just nu är engelskan inte lika vanlig då jag inte umgås med vincents mamma lika ofta. (hon har flyttat, tidigare bodde vi grannar) men hon talar ju engelska med barnen. I engelskan kan man ofta använda "theirs" eller "it" som könsneutralt.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Min dotter ser på TV dagarna i ända typ. Jag har en fråga, vad gör du den dag Nilja kommer och vill ha saker som "normen" har. Kommer hon få det då?

Svar:
vad gör du när din dotter vill supa för att alla andra gör det? Självklart tar du ett beslut utifrån dina värderingar! Detsamma gäller mig. Sen beror det ju helt på ålder. Äldre barn kan ta ansvar för saker som yngre barn inte kan. osv.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Åh vad glad jag blev av det här inlägget.

Tv behöver inte alls vara dåligt. Som en bekant till mig nämnde nyligen, så klargjorde hennes son att "stora visaren står på tolv – klockan är två"

Att som treåring börja förstå klockan är inte kass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *