Kategorier
Vardagstrams

Läskigt med det där sociala

Jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag gick med på en bloggträff med tanke på hur jävla skygg jag egentligen är. Jag har svårt för att träffa folk jag inte känner och tycker det är skitjobbigt när jag förväntas prestera, för det blir ju så när man gör nåt sånt här. Inte att nån förväntar sig ett tal, men kanske mer av den sociala förmågan än jag har naturligt. 
 
Men det blir säkert eh kul. Anna // Apan satt i granen får hålla mig i handen. 
 
 
Kommer ej vara så här eh ”spexig”.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Läskigt med det där sociala”

Jag kikar förbi alldeles strax och hoppas att ni är kvar. Har alltid varit relativt social men blivit mer och mer osäker på senare år, och till råga på allt är jag bara 18 – om bloggfikan fortfarande pågår kommer det ju finnas vuxna där som är så mycket mer utbildade, pålästa och världsvana än jag… Får nervösa fjärilar i magen vid tanken på’t!

Jösses, ahar du hört om Hanna Widerstedt? HENNES KARAKTÄR VAR ETT KONSTPROJEKT 😛 så otroligt hängivet. I ett inlägg ska hon "ta livet av sig" och länkar till en annan blogg där hennes riktiga jag gjort en redovisning av hur hon skapat Hanna Widerstedt/Louis Vulgorette. Sjukt intressant.

Jag tycker att du är modig som gör det du vet att du tycker är läskigt. Med Annas stöd klarade du det säkert bra.

Enda sättet att bli bättre på något är att träna, vare sig det handlar om att lära sig cykla eller kunna hantera sociala situationer på det sätt man önskar.

I det inlägget står inte när och var träffen är, det som står dock är att man inte behöver ha Facebook! Dåligt.

Svar:
Det är ju bara att klicka på länken så ser man ju vilka tider och vilken plats. Annars hade det bara varit att fråga. Och vadå "dåligt"? Jag gör för fan så gott jag kan!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag såg och jag övervägde och tänkte att "ja, men jag åker dit". Men sen så kom det där "ooooooooooooooh, massor av okända människor" så sparkar magen bakut och sen tänkte jag att den där lilla igeln jag har med mig säkert hade hållit konsert hela tiden. Men kanske kanske. Det är en lång föräldraledighet 😉

Svar:
Nästa gång!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *