Kategorier
Vardagstrams

Niär mina knight in shining armors liksom

En av de bästa sakerna med att ha många läsare är att jag alltid har nån att vända mig till för hjälp för det finns alltid nån som vet det jag inte fattar, som kan förklarar, som kan ge råd och som ibland t.o.m är på andra platser i världen och därmed kan skicka saker om jag behöver. 
 
Linnéa i Colorado (the land of DRUGS!) gammal trogen läsare som hängt med ganska länge nu känns det som, erbjöd sig att skicka lite alternativa krämer för ögat och igår fick jag dem. Imorse var faktiskt första gången jag vaknade upp utan kniv-i-ögat-känsla, HALLELUJA, men det kan ju vara en slump. Tiden får utvisa. 
 
Men fy fan vad fint av Linnéa. Inte sant? Och fy fan vad jag gillar er. 
 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Niär mina knight in shining armors liksom”

they sell those here, btw:P

I will send you a pic on fb of them, i got a bag of them to "test" at apoteksmässan

Svar:
THEY DO? why haven’t any apotekare told me this? Ive been complaining and asking if they have something better than the shit i normally use and they’re like NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Gå till en optiker bara, en som inte tillhör en kedja så kan de säkert ta in åt dig ( de större kedjorna får oftast bara ta in vissa). Som sagt i tidigare så säljs de här i Sverige med (har fått ett ton gratisprover från div företag då jag jobbar som optiker)

Kram

hmm. inte fått något skickat till mig, men däremot skall jag själv ha en tävling snart.

varje gång jag trimmar mitt skägg samlar jag allt på ett papper och rakar ner i en stor burk.

snart är det så mycket att jag kan stoppa en liten kudde och lotta ut på bloggen!

fatta, att era barns dockor/gubbar kan få ha en kudde signerad dan-syndrom hemma!

puss / dan-syndrom

Det är helt jävla sjukt att du har 206000 följare. Det stiger ju fort som bara helvete också. Hur många läsare har du varje dag? Jag kommer ihåg när du skrev ett inlägg om att du hade fått 400 följare och var glad över att så många ville läsa 😀

Svar:
Äh fan, det är min bloglovin som spårat ur. TYVÄRR!! *s* – jag har 25000 unika i veckan "bara".
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Tänkte bara passa på att säga hej nu när du ändå skriver om bloggläsare (har svårt för folk som skriver irrelevanta saker i kommentarsfälten)!

Jag läser din blogg lite sporadiskt. Inte för att jag inte avgudar allt du skriver utan för att jag helt enkelt är lite dålig på att skapa rutiner kring läsandet av bloggar. Såg i somras en artikel om dig i Hudiksvalls tidning när jag var och hälsade på mina föräldrar i Nordanstig och blev överraskad eftersom jag inte visste att du är därifrån. Så – Hej och fortsätt att vara du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *