Kategorier
Vardagstrams

Nu har jag lämnat Tamlin!

Vad fan gör jag nu då? Dricker en kopp kaffe…. sakta? Utan nån som flyttar på min kopp, försöker ge mig min kopp när den står på bordet, försöker smaka ”FAFFE!”? Sover? Nää…. tråkigt. Se på TV? Nja…. inte om jag inte vill framkalla hjärnblödning av den konstanta idiotin. Maila tatuerare? Ja!? Får mycket ångest över att jag vet vad jag vill men inte vet hur jag ska beskriva det. Får lite ångest över att vän till familjen tatuerat samma motiv utan vetskap om min vision och att vi alltid alltid alltid har samma smak på typ allt fast det gör kanske ingenting….men FAAAAAAN liksom? 
 
Hösten är iallafall här på riktigt nu. Äntligen så gulnar allt och det är så jävla fint att jag får dåndimpen. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nu har jag lämnat Tamlin!”

Klart att det inte gör något att du och vännen har samma smak. Hen kanske är lika medveten om det som du.

Det är svårt det där när man plötsligt har massa tid och ingen som stör.

Ta det lite lugnt några dagar och fundera på vad du vill göra med din barnfria tid. Ha alltid något att anteckna idéerna på i närheten och bestäm dig sen vad du vill börja med.

Jag tror inte på att man ska sätta sig ner och försöka komma på saker utan mera göra vanliga, lite tråkiga saker (som att städa) där tankarna kan ge sig iväg på egna irrfärder. Mina bästa idéer brukar jag få när jag duschar eller tränar och egentligen tänker på ingenting (förutom hur jag ska överleva träningen om den är tuff).

Men du, att hen har samma motiv är inte så farligt egentligen. Det viktiga är att DU har tänkt fram att just du vill ha det motivet och att det känns bra för dig. Men jag förstår faktiskt hur det känns, men du, skit i det och ha det motiv som du vill ha ändå! Och det där med att veta hur man vill ha det men inte kunna beskriva det, jag fattar så väl! Det var så med min förra tatuering, kunde inte riktigt få fram exakt vad jag menade fast det inte är så komplicerad tatuering, men killen som tatuerade mig prickade precis rätt sin andra skiss. Lycka! Hoppas det går lika bra för dig och ditt motiv. 🙂

Du kanske har skrivit det någon annanstans, men hur kommer det sig att du gett dina fina barn så ovanliga namn? Och vad betyder Tamlin, är det något utländskt namn från början? 🙂 *nyfiken*

Svar:
Jag tycker det är svårt med namn. De flesta är fula eller tråkiga eller så heter femhundratusen andra detsamma. Ninja hette en klasskompis storasyster minns jag från när jag gick i mellanstadiet. Tamlin kommer från bokserien Sagan om Isfolket, min favoritserie (och Tamlin är min favoritkaraktär) och har skotskt ursprung.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

en fundering som jag har haft läng och som poppade upp nu när du skrev att någon ville smaka på faffe… Ett flertalet av mina kompisar har gett sina barn en kopp/mugg kaffe med MKT socker och en skvätt mjölk för att dom tycker om det. Jag kände flera gånger att det kan ju intevara bra, nu drack barnen oftast inte upp allt men vad är din tanke?

Svar:
äh, jag tycker det är ok för barn att smaka allt. Jag ger Tamlin kaffe om han vill ha, fast ur min kopp då. Te får han och Ninja ibland med lagom mängd socker och massa mjölk.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag vet vad du kan göra nu! Ta kontakt med ansvariga för den här blogghemsidan och be dom installera en sån där Facebook Gilla-knapp. Man kan till exempel gilla grejer på Metro eller Nöjesguiden, så kommer det upp på ens facebooksida att man gillat det, och ohhh vad man sprider ordet! Superbra!! Gillar redan LadyDahmer på Facebook men vill dela mer mer mer!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *