Kategorier
Vardagstrams

Så när kommer sommaren egentligen?

Jag väntar fortfarande. 
 
 
Årets sista blomma?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Så när kommer sommaren egentligen?”

Ptja, det har varit ganska varma vindar de senaste dagarna, det påstås att "tysk-värmen" kommer hitåt nu. Jag väntar också på sommaren, den blev ju aldrig av när den skulle 🙁 Det behövs en riktig sommar för att klara vintern.

Ang. Lisas länk:

Kan någon snälla svara på varför Quetzala alltid kommer undan med att skriva en massa antifeministisk och ibland rent av misogyn skit? Med försvaret typ "Jag vägrar att vara pk". När Sofi Fahrman skriver liknande utsätts hon liksom för horder av kritik (vilket jag tycker är bra). Varför är det så???

Det ryktas ju om nära nog sommarvärme i helgen. Det tror jag när jag ser det. Och alla de riktigt fina glassbarerna och uteserveringarna har ändå redan stängt för säsongen 🙁

Här i norra Västerbotten är det full vinter, det började toksnöa i helgen 🙂 Här gick vi från höst september 2011-januari till vinter februari-maj, hela "sommaren" var en enda lång vår som övergick i höst och nu är det vinter.. Jaa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *