Kategorier
Vardagstrams

Så tänker jag! (tihi)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Så tänker jag! (tihi)”

N*kenbilder på ingen mindre än Justin Bieber läckta – GossipGuy.se

Svar:
Du, helt fel forum. Vi som läser den här bloggen gillar vuxna män. Du är blockad. Spam är ej välkommet.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag är tråkig och vill inte reducera folk till köttstycken. Kommenterar ytterst sällan utseenden.

Även om jag förstår att man kan vilja diskutera vackra människor vrider det sig lite i magen av sånt här prat.

Jag hörde ett klipp på radion häromdagen och tänkte på dig. Vet inte om du har hört det kanske?

Handlar om den här mördaren som skulle få terapi på radio, och Robert Aschberg tar emot åsikter på detta.

En kvinna ringer in och säger att de misshandlade kvinnorna borde få fängelse.

Lysnna:

http://madamehoffa.se/2012/october/satt-den-misshandlade-kvinnan-i-fangelse.html

Svar:
herregud vilken jävla häxa. Hon borde mördas!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

lite OT sådär men herregud kvinna! Hur fasiken orkar du stånga dig blodig mot alla troll? Har diskuterat en del på olika forum och jag fattar inte hur folk(män oftast) kan ha såna extrema skygglappar på sig när det kommer till genus och den typen av frågor. Sen när man helt enkelt inte orkar besvara fem år långa romaner (som ALLTID innehåller en massa felaktiga påståenden, "källor" från märkliga hemsidor etc.)så gottar de alla ner sig och bara "aaah! se hon hade inga bra argument för då hade hon kunnat fortsätta sitta och svara samma sak om och om igen!" GAAAAAAAH! Det är tur att jag har en pojkvän som är duktig på att massera annars hade jag fasiken haft skyhöga massageräkningar bara för att bli av med all denna ilska och muskelspänningar det väcker. Hur gör du för att orka en dag till i denna uppfuckade värld?

Vad vet du om vad dina läsare har för killsmak? Tänkte på att du skrev att dina läsare gillar vuxna män. Bieber är för övrigt vuxen (18 år) om du inte visste det.

Tycker absolut att du skulle blocka honom för spam men du verkar samtidigt tro att dina läsare är en homogen grupp.

Jag gillar absolut inte vuxna män med skägg osv. som du verkar göra. Bieber är visserligen inte min smak heller men tänk Zac Efron och vi närmar oss.

Svar:
Jag har svårt att tänka mig att det är nån större majoritet i min blogg som gillar bieber. Vuxen eller ej, han SER UT som ett barn och de flesta som läser här är vuxna kvinnor (några undantag såklart). De flesta som läser här är dessutom intresserade av feminism och kvinnofrågor är imponeras inte av beibers idiotism och kvinnoförakt. Men visst generaliserar jag, men du – SÅ jävla allvarlig var jag inte så lugna ner dig en smula.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

sååå, är det bara jag som ser ironin i hela grejjen med att tjejer reduceras till sitt utseende/sina kroppar och att det är så fel men samtidigt verkar det vara en helt annan femma när det är omvänt?…..

Svar:
Det är en annan femma. Det kallas hierarki och maktposition.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag är inte upprörd men jag måste ju få påpeka att du faktiskt har en läsare som är mer intresserad av pojkar eller yngre män (18+) och inte bara skäggiga och stereotyp "manliga" män.

Inget fan av Bieber men vad är för idiotism och kvinnoförakt som han har om jag får fråga?

Jag är för övrigt en vuxen kvinna också. Hade varit kul att veta snittåldern på dina bloggläsare. Är jag yngre än snittet tro? (22 år)

Svar:
Men vem har sagt att alla män måste vara skäggiga? (Sam och Dean, helloooo?!)
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

"beibers idiotism och kvinnoförakt." Utveckla gärna, vet i princip inget om honom, men han verkar ju vara en lammunge…

Sen undrar jag, skulle inte vi bara låta kropparna vara? Var inte det ett budskap från dig nyss? Din blogg verkar lida av en personlighetsstörning, hi! hi! Nä men allvarligt, jag fattar inte…

Svar:
Han är emot abort och tror att om man blir gravid under en våldtäkt så är det meningen AKA "guds vilja".
Det jag skriver om här är att vi ska sluta recensera kvinnors kroppar eftersom att de i alla samanhang alltid blir just recenserade. Män är inte objekt och blir inte objektifierade i samma utsträckning och NÄR de väl blir det så påverkar det inte människor på samma sätt som kvinnoobjektifiering påverkar. (sammanghang osv) Dessutom har jag inte pratat så mycket kropp mer än antydigt att Sams kropp är to die for och det ÄR helt ok att tycka människor är snygga att se på.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Ps. och snälla om du svarar på mitt inlägg ovan, så säg inte att det är ok att sparka uppåt..

Svar:
Fast det ÄR skillnad på att sparka uppåt och nedåt. Kvinnor är i en utsatt position, de är lägre i hierarkin och när de objektifieras så förstärks synen på kvinnan som just ett objekt. När en man objektifieras av en kvinna så är det en fotnot. Han är fortfarande till större del ett subjekt och har fortfarande makten.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Dean funkar fint som han är, men jag skulle inte tacka nej till Deans huvud på Sams kropp – just sayin 😉

Svar:
klart han gör, men jag gillar lååååånga män.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Har en fråga till dig cooling!

Jag håller med dig om en väldans massa och har alltid varit väldigt uppmärksam på hur "jämställt" vårt samhälle är. Mina föräldrar har alltid uppmanat mig till att våga ta plats, vara mig själv osv (hejuda mig vad killarna störde sig i lågstadiet!). Men på en punkt känner jag att jag sviker mig själv, när jag har sex gillar jag rollspel, gärna att min pojkvän har "övertaget" och att han bestämmer. Och jag undrar, kan man vara feminist ändå? Det sker faktiskt på mina villkor, det e mitt påhitt från första början och jag gillar det. Dessutom ser våran relation inte alls ut så utan vi är på helt samma nivå och han gillar när jag "tar över" i sängen också. Men jag känner som sagt att jag sviker min "feminist-anda" och kan inte låta bli att tänka att jag gillar det på det viset pga media. What’s ur awesome opinion? 🙂

Svar:
all sex är ok så länge alla inblandade är vid alla sinnens fulla bruk och med på det. Jag blir helst dominerad och känner mig ej bekväm att vara drivande under sex, antagligen en produkt av min tid.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lady Dahmer, sök upp slash bilder på Castiel och Dean.

Du kommer avlida alltså. Destiel (Dean och Castiels namn sammanslagna) är oslagbart sexiga tillsammans 😀

Svar:
HAHAHAHAHAHA
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag vill gärna ha Dean OCH Sam 😉

Älskar Deans utstrålning o humor. Har du sett när han kör eye of the tiger? Det var då jag föll för honom. Det var då han blev snygg.

Btw jag gillar också längd, min karl är 194cm! O har underbar humor!

Svar:
Hahah ja den har jag sett. Shit, jag såg Dean redan i days of our lives/våra bästa år för ÅRATAL sen. Han var Sammys tvillingbror. Höll på att garva ihjäl mig när jag började se supernatural.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Det här har ju med mer än utseendehets att göra men kan ändå inte låta bli att fundera lite när jag ser det. (http://www.svt.se/nyheter/sverige/fler-unga-man-skadar-sig-sjalva) Jag tror inte på att överföra något som man inte själv mår bra av på någon annan, som till exempel utseendefixering. Och ja män har mer makt och är mer skonade än kvinnor generellt från det men det är inte samma sak som att alla män har makt och väldigt lätt för sig och förblir opåverkade av diskussioner huruvida någon är snygg eller inte.

Svar:
Att män skadar sig själva beror ganska lite på uteseendehetsen överhuvudtaget och mer med mansnormer och de förväntningar som finns kring dem. En mansnorm är att bita ihop när man är ledsen vilket i sin tur leder till att män inte får lära sig hantera svårigheter vilket i SIN tur gör dem våldsamma och utåtagerande.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Att Bieber är emot abort vid våldtäkt får ses extremt men annars vet jag många som är emot abort (killar som tjejer) med undantag för t.ex. våldtäkt osv.

Jag var också emot abort tidigare förutom i särfall men har ändrat åsikt efter att ha köpt LDs argument om att det i slutändan handlar om barnet som föds.

Svar:
Är man emot abort förutom vid våldtäkt så handlar det BARA om sexualmoral inte barnet. Och då lider man ju definitivt av kvinnoförakt.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag brukar få uppfattningen om att "riktiga män" ska vara skäggiga. Vet tyvärr inte vem Sam och Dean är…

Svar:
I den här bloggen pratar vi inte om "riktiga" män och kvinnor.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *