Kategorier
Vardagstrams

Tycker ni att jag ser otrevlig ut på den här bilden?

 
KLAGA INTE PÅ MITT UTSEENDE! 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Tycker ni att jag ser otrevlig ut på den här bilden?”

Känns som om du är typ mitt språkrör! Gillar ju ALLT du skriver!!! Känner mig nästan lite löjligt okritisk but I can’t help it! Håller helt enkelt med! I’ve got a crush on your brain!

Du ser ut som en arg liten tant som tycker att dagens ungdom kan brinna i helvetet för att de slänger skräp på marken istället för soptunnan, antagligen har hon en minst lika arg och gläfsig liten hund vid sin sida också.

Svar:
Herregud du beskrev mig nästan till punkt och pricka. Minus hundskrället.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hahah!! Håller med, angående föregående inlägg! Och nej, det handlar ju inte om hans utseende. Hela grejen handlar det om. Och att många inte förstår det kulturella budskapet i bilder, och hur viktigt det kan vara (och vilken potential det finns där att visa upp något "annat")!

SNÄLLA SE HIT! =)

Vart kan man köpa Think outside the cocks-tröjan? Hittar den inte någonstans…

Svar:
på Bangs hemsida. bang.se
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Det som jag störde mig på med förra inlägget är det faktum att alla ändå inte kan nånting åt vad man utstrålar ibland. I gymnasiet fick jag hela tiden höra att jag ser arg och bitchig ut, fast jag inte ville att det var så folk skulle se mig. Och det sårade mig att höra och JA, jag tar det som att någon klagar på mitt utseende.

Vad ska göra liksom, öva ansiktsuttryck framför spegeln?

Snubben på bilden kanske var till exempel jättenervös och råkade se för "macho" ut för att han blev osäker. Nu var det ju förmodligen inte så, men det är så jag försöker tänker i alla fall när någon ser dryg ut på en bild eller så.

Dina blivande grannar i Segersäng kan bli rädda! Första intrycket går aldrig att göra om, och din uppsyn kan misstolkas lätt – så undvik den minen och t-shirten med "fuck men" vid första mötet.

Hej där är inte helt insatt i genus.Men rätt besatt av en ung bloggerska Denize.se

Men nu la hon upp något som kanske inte va helt ok.

Utbilda denna unga moder lite i genus.

Är själv boende i Spanien en feminist i mot stånd kan jag säga.

Sverige ligger långnkt före.

Men dina visa ord borde spridas även här i Espania.

Jag tycker att Lesthi har en väldigt intressant och bra synpunkt! Känner själv igen detta, folk kan lätt avfärda någon för att den "verkar" otrevlig kanske, fast personen egentligen är blyg eller har ett ansikte som råkar se ut som att man är sur även om man inte är det.

Ganska OT men tycker ändå den synpunkten var värd att lyftas fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *