Kategorier
Vardagstrams

// Blog Awards // Bildkavalkad typ

Igår, innan självaste Blog Awards, så träffades ett gäng kloka och fabulösa och SKITSNYGGA (På riktigt, fy fan alltså) kvinnor på Stockholms bästa restaurang; TGI Fridays. Mycket och jag menar MYCKET (I like food liksom) åts och dracks (Milkshake och Strawberry Daiquiri) och mycket klokt blev sagt och hade ni varit där så hade ni smällt av av detta fantastiska. Fanny är my kind of girl och Hannah är så jävla klok. Och vice versa såklart!
 
Jag älskar det här. Jag älskar att jag hittat fina vänner genom bloggandet, att jag mött otroliga människor och det hade aldrig skett utan bloggen. Jag blir liksom helt överväldigad av det. Och tacksam. 
 
På prisutdelningen så träffade jag fler av de här fina vännerna. De där jag nästan aldrig träffar AFK, men som jag har konstant kontakt med genom internet och när man väl träffas så känns det precis som man känt varandra för alltid. 
 
Här kommer lite bilder på världens bästa HanaPee, Cimon, Cissi Wallin, Apan Satt i Granen, Spiderchick, Gaymasen, Fanny/Arsinoe, OWC-Hannah (sjukt kul är att Hannah och Hanapee båda heter Hanna(h) Maria Persson.) samt Egoina
 

 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”// Blog Awards // Bildkavalkad typ”

men är det inte du som brukar skriva att man inte ska kommentera utseenden? Jag förstår inte riktigt…

Svar:
Jo absolut. Men nu tycker jag inte riktigt att det var riktigt det jag gjorde. 😉
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Härligt! Ni ser så glada ut! 😀 Hur gjorde du "Leia" hårbullarna? Jag tycker de var smått fantastiska och skulle gärna apa efter (:

Svar:
skitenkelt. sockbuns. Ska visa på video sen.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Åh, friday’s…. vill så gärna äta där någon gång. Har drömmar om det där stället, jag vill så gärna!

Men, blogawards, var någonstans var utdelningen? Var i kista igår och såg (var oundvikligt) att det var något om det där, men var utdelningen där?? *förvirrad*

Svar:
Utdelningen var inne i city. Under dagen var det nåt i kista också, men själva galan är i stan.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Ni är så jävla coola så hälften vore nog! Och du Natasha, gud vad du är härlig och bra. Du är en sån otrolig inspirationskälla och bra förebild och jag vill bara säga tack för ditt engagemang och för din blogg, och att det är synd att du inte vann.

Sen vill jag säga till dig "Anonym" att det är skillnad på att hela tiden sträva efter att vara snygg, sexig och till behag för andra samt sprida budskapet att utseende är VIKTIGT, jämfört med att ha en cool frisyr, snygg outfit och härlig attityd – vilket tillsammans gör att man blir skitsnygg! På ett bra sätt. "Skitsnygg" för mig är inte en person med en "perfekt" kropp och perfekta poser på alla bilder utan en person med STIL, där personligheten lyser igenom allt annat.

Svar:
Precis så!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Ni verkar ha haft det riktigt nice och precis som andra kommenterat är det ju inte utan att man liksom önskar att man fått suttit med på ett hörn där och bara lyssnat 🙂 Kul dessutom att se flera av mina idolbloggare mingla runt tillsammans. Som att se en film med en massa favvoskådisar dyka upp i cameoroller (och jo jag vet att ni är riktiga människor och inte hittepå, men ändå). Fina ni!

Supertrevligt att träffas igen! Alltid lika trevligt, även om vi bara setts två gånger. 😉

Svar:
Men asså, ni får ju komma hit igen nån gång och hänga lite utanför galor osv. Äta på FRIDAYS som är mycket mycket bättre än vapiano (fnyser lite här) och ja… hänga. JA!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Men gud så ytliga och utseendefixerade alla verkar va. Inte nån ser naturlig ut.

Svar:
Hahaha, va? Du har verkligen en märklig definition på ytlig, utseendefixerad och naturlig om du tycker att jag och mina vänner ger det intrycket. Stort LOL.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jaaa det tycker jag! Så jädrans långt att åka bara. Fast vi tog bilen, tog typ fem timmar att köra. Men tåg blir det nästa gång. Måste ju käka på det där Fridays och se om det blows my mind eller inte. 😉

Svar:
Tåg går ju snabbt och behöver ju inte vara så dyrt och om ni förvarnar i tid så kan jag boka gästlägenheten (200 spänn per natt dock) och där får det plats MASSVIS med folk. Typ.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Vad härligt ni ser ut att ha haft det! Älskar glädjen som syns i korten. Man önskar ju nästan att man varit där, fast jag inte känner någon av er (följer dock alls bloggar).

Från det ena till det andra, jag har lånat en av dina gratis bloggdesigner. Det stod att man gärna skulle berätta om man gjorde det, så nu gör jag det 🙂 Jag har dock bytt ut header, bakgrund och sånt. Men ändå 🙂

Svar:
Kör på!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Anonym – Tycker du? Jag tycker snarare att det är bilder som fångar glädje. Att det är liv i dem, det händer roliga saker etc etc. Jag tycker absolut inte att någon framstår som ytlig.

Härligt Lady Dahmer, ska bli riktigt roligt att se! Har du något smart tips för oss med tunt hår så tipsa gärna (: Har ju dessvärre halvtaskig hårkvalité.

Svar:
Anonym här måste ha nån stedtändning. Förstår verkligen inte hur man kan se nåt annat än det du just beskriver! lol. Men det finns ju folk till alls. Tunt hår brukar tycka om bikarbonat/ÄCV-metoden.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Härliga bilder, det är inte utan att man gärna hade velat vara med! 🙂 Och jag skulle vilja säga att jag reagerade på att du ser liksom friskare ut på de här bilderna jämfört med dem från förra året. Det strålar om dig på ett annat sätt och det ser ut som att träningen får dig att må bättre. Snygg på ett "jag mår bra på insidan"-sätt 🙂

Underbar dubbelmoral med att feminister och jämställdhetsivrare där det var en sån total kvinnodominans. Men då är det väl inga problem helt plötsligt med er hjärtefråga?

Svar:
Hur menar du?
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Tycker du att en majoritet kvinnor är samma jämställdhetsproblem som en majoritet män, generellt?

Svar:
du får vara tydligare. Det beror på sammanhang.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *