Kategorier
Vardagstrams

// Blog Awards // En sista påminnelse….

På lördag är det dags för Blog Awards. Om jag är taggad? Nja eller jo, det är jag ju. Jag ska ut med världens tuffaste och bästa gäng; Apan Satt i Granen, Cissi Wallin, Hannah Lemoine, Fanny/Arsinoe. Och sen möter vi ju upp Spiderchick och Gaymasen för lite mer MYZ.
 
Vi ska äta på Fridays innan (herregud detta ser vi fram emot mest tror jag) och vi ska MINGLA tillsammans feministfitta-style osv. (Jag förväntar mig alkohol såklart) Närå, vi ska vara snälla. Men iallafall så vore det kul om ni som inte röstat ännu hade lust att göra det. Och ni som har röstat kan ju kolla om det går att rösta igen för ibland så går det! 
 
Äh, jag har väl inga större förhoppningar egentligen. Dessa tävlingar avgörs av läsarna och då är det ju självklart att den som har flest också har störst chans. Men det gör inget! Jag kommer ha kul ändå och jag kommer iallafall veta att mina läsare, VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE, kämpat tappert för min skull. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”// Blog Awards // En sista påminnelse….”

det är helt fantastiskt att du har över 200000 följare, och säkerligen fler läsare än så. jag minns när din blogg var relativt liten, ninja var nyfödd, och du var min guru i livet. det är du fortfarande. du förtjänar att vinna, och om du inte gör det så är du ändå en vinnare och en inspiration för så otroligt många. finaste, klokaste lady d! <3

/trogna läsaren Linda (som numera suger på att kommentera…)

Svar:
tack!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Bytte webbläsare och då gick det att rösta ännu en gång. Hoppas verkligen att du vinner, det förtjänar du.

Jag tror att du har en viktig del i att min självkänsla blivit starkare, ibland känner jag bara "im sexy and i know it" fast jag är en tjockis. Och du har fått mig att faktiskt kunna vara stolt i mig själv (ibland åtminstone). 🙂

Ja det undrade jag också.. Måste jag ha FB för att kunna rösta?

Värdelöst isf! Bara för att jag vägrar vara med i ett fördummande comunuity så får inte jag rösta på min favvo bloggerska? skäms på veckorevyn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *