Kategorier
Vardagstrams

// Blog Awards // Nu kör vi som man brukar säga i bloggvärlden

Nu drar jag! Önska mig lycka till och önska mig framförallt en rolig kväll! Fan vad vi ska röja höll jag på att säga men får erinra mig om hur gammal och trött så trött jag är. Ni vet småbarnsmorsor är oftast redo för sängen vid tio och jag är inget undantag.
 
Och därför har vi satsat på TIDIGT skoj ikväll. Tidig middag med cheddarfyllda och friterade jalapenos, glassiga milkshakes och världens bästa sällskap INNAN vi drar till eh ”galan” (hahaha). 
 
Jaja. Vi drar en recap helt enkelt. Förra året såg det ut såhär!
 

Kvällens Herregud:
Kissies bror Peter08 och hans ”entourage”. Lite ”awwwww va gullig han är!” blandat med ”HAHAHAHAHA menar han allvar?”

Kvällens ”vill bara krama om”:
Kissie.

Kvällens sämsta: 
1. JAG VANN INTE! Buuuuuuuuuuuuuuuuu SKANDAL!
2. Stureplan och Hells Kitchen. Herregudskjutmignu tänkte jag och så drog vi till Söder och världens bästa ROCKS istället.

SUMMERING:
I’m too old for this shit. Jag var trött vid tio. Jag är slut i kroppen idag. Det är trevligt att mingla och träffa bloggare, men jag hade kunnat skippa efterfesten.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”// Blog Awards // Nu kör vi som man brukar säga i bloggvärlden”

Jag gick tillbaka till dina första inlägg och läste lite innan och reagerade starkt på en sak som jag sen försökte släppa. Det gick sådär.

Jag undrar om dina seriemördarkontakter. Du, jag och så många andra här tycker alla människor, tjejer som killar, ska ha rätt till sin egen kropp, men de människor du nästan romantiserar lite på ett spännande sätt genom att tillåta kalla dig sin flickvän och prata med om saker från himmel och jord är personer som tagit ifrån andra människor rätten till att över huvud taget leva.

Personligen känner jag ingen som blivit mördad, men jag känner folk som idag inte längre lever, och hade dessa personer inte levt idag för att någon annan människa tagit sig friheten att avrätta dom skulle det bara funnits hat inom mig för dessa, mer hat än det redan gör med tanke på vad dom gjort mot det enda deras offer hade – sina liv.

Det är bara att tänka sig in i situationen om en seriemördare skulle ta livet av någon som står en själv nära, det finns inget sätt att förlåta eller glömma, och likadant för dessa seriemördares offers familj och vänner.

Jag skulle mest bara vilja veta hur du tänker kring allt detta.

hej! hörde att det var hanna widerstedt som vann. Du som träffat henne, är hon lika vidrig, blåst och allmänt motbjudande som hon framstår på sin blogg och sina videos, eller är allt bara fake? (har ju sett äldre bloggar från när hon var yngre och då var hon sin raka motsats från det hon är nu)

Svar:
Hon var jättetrevlig mot mig. Hon bad om ursäkt för det hon skrivit tidigare och erkände att hon läst min blogg sen hon var femton.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

LD, vet du, att vinna bloggprovokatör vore inte rättvist mot dig. Att provocera för provocerandes skull är ju löjligt, du är en inspiratör ju!

Svar:
Nästa år hoppas jag på roligare nomineringar!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *