Kategorier
Vardagstrams

// Blog Awards // Och så ett tal till världens bästa läsare

Plötsligt händer det. 

Det känns lite trist att Blog Awards är stängd för allmänheten. Mest för att det hade varit kul att få chansen att träffa fler än de nominerade och speciellt inbjudna (fast de är ju inte fy skam heller!). Men också för att det är ett bra tillfälle för bloggare att få interagera med sina läsare. Det är ju tack vare er som vi kan sippa skumpa och käka snittar ikväll. 

När jag började blogga för drygt fyra år sedan så hade jag inte en endaste tanke på att bli stor eller att jag skulle komma att skriva krönikor, snacka i radio, bli nominerad eller få ett sådant fantastiskt gensvar av så många människor. Jag hade ingen plan alls utom att möjligtvis reta upp några familjelivsmorsor och kanske skriva lite för de vänner jag har på andra ställen i landet.

 
Och jag hade inte den blekaste aning om hur roligt det skulle bli eller hur mycket jag skulle utvecklas eller hur mycket jag skulle få lära mig. 

Jag minns mina första tio läsare och jag minns när jag fick min 12’e prenumerant och jag var helt förvånad över att så många återkom för att läsa det jag skrivit. Jag minns när kommentarer började trilla in, när jag firade min 100’e prenumerant och när jag blev framröstad som familjeliv.se’s bästa bloggare. Wow. 

Hade det inte varit för det otroliga stöd och den enorma feedback jag fått av er läsare så hade jag aldrig fortsatt blogga. Det vet ni va?

Tack!

 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”// Blog Awards // Och så ett tal till världens bästa läsare”

Jag vill bara skriva att jag faktiskt läst dig nästan från start! Det var när jag som nybliven singel nån gång i början av år 2009 sökte på frasen "Slampa av ideologiska skäl" eller liknande och hamnade på din blogg där du skrev om ditt ex kvinnosyn samt vad som hänt efter att det tagit slut mellan er, jag läste med stort intresse och gick ibland in på din blogg då och då för att se om du skrivit något annat intressant.

Det dröjde dock ytterligare något år innan jag började följa dig på riktigt, och det är roligt att se hur stor du blivit, inte minst som en "föräldrabloggare" som ju inte alls var orsaken till att jag började läsa din blogg från början.

Svar:
Åh vad kul, en som hängt med ett tag. 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

det spelar ingen roll om eller rättare sagt att du kommer att vinna.

vi älskar dig ändå, och jag tror inte att du förstår hur mycket du förändrat VÅRA LIV.

o så har jag en liten crush på dig också 🙂

idag har jag önskebrunn på min blogg. kolla in för tusan.

http://dan-syndrom.se/?p=5486

puss / dan-syndrom.se

Svar:
Haha. Tack Dan!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

hej Lady!

jag kan inte rösta på dig, som sagt, då jag inte har FB. men jag håller en tumme att du vinner!

minns också hur förundrad jag blev över hur många som ville (och fortfarande vill) läsa en transsexuell killes blogg. ;/ majoriteten av mina läsare är ändå cispersoner. 😉 haha! även om min blogg är en fis i rymden jämfört med din, så har det ändå vuxit rejält. fortsätt bara att vara du och fortsätt att skriva om bra, roliga och viktiga saker. du är grym! /Lee..

Svar:
Tack! Och kämpa på! Det behövs alternativa röster därute!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hej.

Jag har för mig att Gaygalan har blandingen av "kändisar", nominerade och att vi vanliga dödliga kan köpa biljetter också för att mingla efter festen. För kändisar som inte främst är kända för sina bloggar är ju fansen/följarna lika viktiga, fast på ett annat sätt. Något Blogawards kanske borde tänka på.

Svar:
Jag håller med!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *