Kategorier
Vardagstrams

Dagens hemligheter

 
Idag var vi ut till vackra äppelmusteriet Rosenhill och plåtades för nåt som är superduperhemligt så det så, hahaha ni får inte veta, nananananaaanaaaa pilutta osv. Närå. Ni får veta. Fast inte precis nu.
 
Jag sprang dessutom rakt i armarna på Elaine Eksvärd och herregud vilken människa! Det är skumt det där, men vissa människor känns som gamla polare redan första gången man möts. Nu vill jag bara ha mer av Elaine. (Har köpt samt lustläst hennes bok, herrejösses jag behöver ju lära mig hur man härskar ordentligt över folk! Fattarniväl.)
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Dagens hemligheter”

Åh vad spännande! Kan vi få veta när man kanske får vidare information om denna superduperhemlighet??

Och vad heter din nyfunnagamla vän Elaines bok? Är det "snacka snyggt" du menar?

Svar:
Ja snacka snyggt är boken. Men jag har för mig att hon skrivit fler.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Säkert en för ytlig kommentar men , SHIT VAD SNYGG DU ÄR! Fantastiskt med håret, kläderna, glädjen ja allt, den andra tjejen hamnade liksom i skymundan även om hon var söt. Du är cool, snygg och på något sätt älskvärd i botten ser det ut som på bilderna. Skrev jag verkligen det där? Inte likt mig men bilderna var ju bara totalt skitbra

Svar:
Jag tolkar detta som att jag har utstrålning och det är alltid positivt.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

nej, herregud så besviken jag blev på "snacka snyggt", och på Elaine när jag läste den. Isch!

Svar:
Blir man besviken har man ofta för höga förväntningar och det kan ju inte Elaine ansvara för! Jag tyckte boken var lättläst och tillgänglig. 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Va kul att du gillade henne! Då kanke jag kan återgå til hennes blogg nångång. Gillade henne i början men har slutat läsa nu den då jag fått nog av att läsa om hennes pluttinutt-liv med måldagar, amningshets, bantning och där allt är så prfekt osv. Men om då kanske jag fått fel bild av henne – skönt 🙂

Jag läste lite om Daniel Sterns teorier om barns utveckling i går och kände igen mycket från ditt sätt att uppfostra dina barn. Har du inspirerats av honom? Annars rekommenderar jag "Att bli sig själv" 🙂 Har nu visserligen bara läst några kapitel här och där, men jag blev i alla fall väldigt glad över den respekten för barnen som lyser igenom.

Svar:
Nej. Men tack för tipset!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

älskar skylten som det står hensroom på!

Såg i en annan blogg för några dagar sen att folk fortfarande orkar diskutera ordets vara eller icke vara. Hur man kan känna sig hotad av ett ord (som inte är uppenbart kränkande på något sätt, givetvis) är för mig en gåta.

Du är klok som en bok i det du skriver och lyckas alltid att hitta nya intressanta infallsvinklar.

Tack för det!

@Fia, då missade du när jag kissade på mig innan jag skulle föreläsa efter Tony Blair, eller när jag käkade upp mig till 94 pannor. Jag vet heller inte vad som är så "perfekt" med att amma, käka viktväktarmat eller få ihop livspusslet. Kul att du ser det så och att skriva mål och försöka komma i en hälsosamform skulle vara "putinuttigt", gud så spännande. Jag har att putinuttliv helt enkelt, det var en ny aspekt. Vet inte om du ska läsa min blogg jag tände ett doftljus igår, och det är väl bara FÖR puttinuttigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *