Kategorier
Vardagstrams

En manäter glass

 
Så här fint får ni starta morgonen!
 
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite fler bloggtips för jag har en massa på lager som bara ligger och väntar. Det var meningen att de skulle postas på Cravingz, men eftersom att sajten lades ner så tänkte jag att jag kör dem här istället. Jag vill ju inte att ni ska gå miste om några go’bitar så att säga. Fast mer om det sen. Nu ska jag dra ner på byn. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”En manäter glass”

Offtopic;

Jag såg nyss Born to Kill som just den gången handlade om Richard Ramirez, och vad jag minns är/var det en av seriemördarna du brevväxlade med.

Seriemördare och psykologin i det "ämnet" fascinerar mig mycket, och jag undrar om du kunde posta lite inlägg om dina brevväxlingar igen!

Jag hade själv aldrig vågat göra mig själv delaktig på något sätt i deras värld, så därför behöver jag såna som dig för att få mig en glimpse iaf ^_^

Lite roligt att du lagt upp bilder på "skit" mat ett flertal gånger sedan du raljerade över att övervikt inte är farligt. Som att en hälsosam kropp mår bra av glass,bullar, kakor m.m

Svar:
Men jösses Frida! Tror du att det är allt jag lever på? Jag lovar dig att en hälsosam kropp som matas med bra näringsrik mat och får röra på sig regelbundet inte mår dåligt av lite socker emellanåt.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Varför måste det klankas på folks vikt, matvanor, motion etc hela tiden? Dålig stil!

Dessutom är det ju inte ens Lady D på bilden, tror väl knappast att någon tar skada av att se "skitmaten" på bild…

Svar:
Eller hur? Min man är vältränad och smal och äter bra mat i övrigt. En glassjävel kan han väl få unna sig?
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

OT.. Har du sett serien "Mitt stora feta galna bröllop" . Det är verkligen helt hemskt! De är en dokumentärserie om sigenare (resandefolk) i usa och hur flickorna där blir uppfostrade, slutar skolan vid 11-12 år ålder och gifter sig vid 16. Flickorna uppfostras bara till att bli hemmafruar, de ska städa hela dagarna och får inte ens gå till affären utan att fråga sina föräldrar eller man. Det är GRÄSLIGT!!!!

Asså som om lite socker ibland skulle förstöra hälsan hahahaha! Asså socker panik på hög nivå om en inte bara slutar helt med socker utan måste påpeka för alla som äter en glass ibland LOL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *