Kategorier
Vardagstrams

Funkar det nu då?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Funkar det nu då?”

Ursäkta att jag är så OT, men jag måste bara fråga du som verkar vara så duktig på hår, finns det någon henna som blir riktigt djupt rödröd, inte orange/koppar utan verkligen röd som extremtoning?

Jag har tittat på MacUrth & funderar på om den är nåt å ha… Beror det också på hur länge man har i den? Bleh, jag är nybörjare! Eller om någon annan vet?!

Ps, tack vare dig har jag börjat ta hand om mitt hår utan silikoner, det mår sååå bra 😀 mitt slitna hår är inte alls så torrt & tråkigt längre!

Svar:
Herbiques "extra röd" blir extremröd, ju längre den sitter i desto rödare. Äkta henna kan aldrig bli annat än orange, men herbique är (oavsett vad de påstår) en hennablandning. (du hittar herbique i hälsokosten eller life-butikerna)
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Bämengud vad sjukt! Att ett barn är likt en av sina föräldrar!!! Asså jag dör, har aldrig, aldrig sett något liknande i hela mitt liv. Så lik.

Svar:
Det ör sjukt kul! Roligt att se bilder på Oskar som femåring osv. Då vet vi hur Tamlin kommer att se ut!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *