Kategorier
Vardagstrams

Jagär the master of procrastination….

För ett år sen skrev jag detta inlägg:
 
 
 
Ja. Just ja. Eh liksom. Tror ni att det hände något mer efter detta spontana inköp? Tror ni att det nu idag står ett helt lass med tavlor i min lilla skrubb och bara glänser av kreativitet och sena nätter? TROR NI ATT JAG MÅLAT NÅNTING ÖVERHUVUDTAGET?
 
Nej. Klart jag inte har. Klart jag bara låter åren förspillas. Klart jag bara skiter i’t fast jag egentligen bara vill låta mig uppslukas av lust och skapande.
 
Men nu jävlar! Nu jävlar har jag köpt två nya dukar iallafall! 
 
Nu jävlar!
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jagär the master of procrastination….”

Skulle själv behöva ta mig i kragen angående vad jag älskar att göra och ofta gjorde innan jag fick barn: sy. På tal om gamla inlägg saknar jag det där du och Katrin Z diskuterade "hen" i Solo, vart finns det? Tack för en bra blogg 🙂

Major out of topic men jag är sjukt nyfiken. Är du fortfarande en praktiserande wiccan? Jag kan bara anta att det är svårt att hinna med när man befinner sig mitt i småbarnslivet. För mig har det def kommit i skymundan även om det fortfarande påverkar hur jag ser på livet.

Svar:
nä fan, man hinner ingenting och det är ju också nåt som jag saknar och behöver ta tag i. Man får inte glömma sig själv när man är morsa men det är lätt hänt.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

LD! Jag behöver din hjälp! Min kompis fyller år i helgen och jag tänkte köpa en bok till henne! Tidigare tipsade du om en bok av Lisa Marklund och någon vid efternamnet Snickare! Läste boken och den var superbra. Jag skulle vilja ha en liten humoristisk bok men ändå för kvinnor "ute i karriären". Min polare går en tuff utbildning med bara killar och tänkte försökte ge henne en bok för att "peppa" henne lite. Du har ju grym koll! Tack på förhand/ en jävligt trogen läsare!

Vill jättegärna börja måla men är en total nybörjare köpte akrylfärg men jag hinner ingenting för det torkar så sjukt snabbt något tips?

Svar:
oj, tycker du?! Jag älskar Akryl just för att det torkar snabbt! Då kan jag måla snabbt! lol. kanske är olja nåt för dig?
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *