Kategorier
Vardagstrams

Kan man få jobb om man visat en halv patte på nätet?

Hoppsan hejsan liksom! Anna // Apan Satt i Granens tuttbild väcker känslor. Eller iallafall den där lilla Viktorianen i folk. Vad tror ni? Har Leslie rätt? SHIT ÄR JAG HELT SCREWED NU NÄR JAG AMMAT OFFENTLIGT SAMT POSTAT BILDER PÅ DET??? Får jag aldrig mer ett jobb? Jaja. 
 
 

 

Arbetslös för all framtid.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Kan man få jobb om man visat en halv patte på nätet?”

Jag är böjd att hålla med Leslie. Jag jobbar inom finans och hade en sådan bild existerat på mig online, hade jag inte fått ett nytt jobb inom mitt yrke. Det är säkert olika inom diverse branscher.

Min arbetsplats är väldigt akademisk och mina kollegor är måna om sina varumärken. Att jag då får offra eventuella lustar att posta "tuttbilder" för en utvecklande karriär där får resa mycket och är välbetald – det är i mitt tycke ok.

Om du är säker på att du aldrig vill ge dig in i en sådan bransch så är det inga problem – snarare kanske det styrker ditt varumärke som bloggare – MEN, det går inte att förneka att du bränt framtida broar. Jag sitter i en kommitté där vi screenar potentiella anställda, och en sökande där sådana bilder dyker upp via Google hade blivit bortsorterad direkt. Speciellt i det nuvarande ekonomiska klimatet, när det är betydligt fler högkvalificerade människor som söker jobb.

Kanske (förhoppningsvis) att det har ändrat sig om 20 år. Men just nu ser verkligheten ut så här.

Svar:
Vad är en "tuttbild"? Är det en bild där en bit av ett bröst visas? Hur mycket eller lite då? Är en bild på en kvinna i bikini en tuttbild? En kvinna i urrigning? Räknas bilden på mig som ammar mina barn som en "tuttbild"? Har jag bränt broar med den?
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Emma: Jag förstår hur du tänker men jag tror att risken att tappa sin anställning/bli utan anställning snarare handlar om samhällets syn på kvinnan snarare än något annat. Om man läser inlägget och förstår den politiska anledningen bakom "blottandet" så förstår man att det inte handlar om att någon bara på ren pin kiv vill visa brösten. För mig förmedlas budskapet om en stark kvinna som går emot normen och ifrågasätter kvinnas objektifiering – det om något vore ju en bra person att anställa på ett företag enligt min mening.

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ SEXUALISERING AV BRÖST kan inte jag få vara sexig när JAG vill vara sexig? Och kan inte jag få visa brösten när fan jag vill innan det utan att det skall uppfattas som konstigt?!

Emma, Så om en kvinna ammat får hon inte arbete hos er på grund av att det finns en bild på amningen?

Och om man ammat och det skulle visa sig finnas på bild någonstans så sänks hennes kvalifikationer?

Dina förhoppningar är att det ändras på, då är det ju bra att du sitter i en kommitté och har chansen att förklara för dina kollegor att arbetskompetens inte sänks för att man blivit fotad under amning.

Skulle ni också neka arbete till en medelålders man som t.ex. har en facebook bild när han står barbröstd i skärgården och grillar?

Åh vilken vacker bild!

Skitsamma att du inte kan få alla jobb i världen. Vill man ens det?

Du är bäst. Ingen protest.

Kram till dig du underbara människa!

Svar:
Nej det vill man ju inte! Puss påre!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Det finns fler lärare som ’visar brösten’. Här är jag när Lilla Bus ammar. Dessutom är jag kristen om det provocerar ytterligare någon människa. Det ska dock sägas att jag inte uppfattar amning som något sexuellt eller som att man blottar sig, hade jag gjort det hade jag inte postat amningsbilder på nätet.

http://elliha.blogspot.se/2012/08/amning-som-andlig-praktik.html

http://elliha.blogspot.se/2012/08/far-och-flanger-hit-och-dit.html

Vore jag arbetsgivare, skulle jag anse att bildens omständigheter skulle väga in störst.

Det handlar inte om en porrbild direkt, utan ett ifrågasättande av kvinnor i media. Vilket är positivt i min mening.

Sedan vet jag inte hur gamla barnen som Apan skall undervisa. är de i högskoleålder tycker jag att det skulle vara intressant att diskutera saken med dom om det vore så att det "kom ut".

Tyvärr kan föräldrar reagera negativt på sånt här, men så länge Apan är beredd att stå på sig tycker inte jag att det är ett problem.

Gillar fotot! Lite Botticelli över det hela :-).

För att kommentera artikeln är det nog inte bara tuttbilder som kan skada, utan bloggen i det hela.

Det finns många unga, kul tjejer som är provokativa och utmanar. Sådana personer anställs inte av ett företag som söker en seriös person. Däremot kanske en arbetsplats som vill ha provokativa människor som vågar sticka ut, skulle uppskatta dessa bloggare, men det tvivlar jag på. Man kan vara provokativ men ändå ha stil. Då har man större chans på arbetsmarknaden. Visst är det naturligt med bröst, men att slänga upp sin tutte på bild är inte stilfullt. Inte kul för många här att läsa, men tyvärr, så är det.

Det jobbet som inte skulle anställa dig för den bilden är rubbat.Punkt!

Vad händer i världen?,ja se bara blogawards, barn till kändisar vinner,pinsamt. VAD exakt tillför de bloggvärlden eller världen alls? Schyssta ungar men vadå? "idag har jag ätit sushi och här är dagens outfit",dö!

Är det inte olagligt att sitta och googla namnen på de personer som kommer till en arbetsintervju? Speciellt om man låter det man hittar påverka valet av vem man anställer

Svar:
Nej. Det tror jag inte. Varför skulle det vara det?
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Det var då helvete vilka jävla dumskallar det finns, varför skulle man inte få jobb för att det finns offentliga bilder då man AMMAR SINA BARN!?? OCH om brösten syns, perversa svin som inte kan ge fan i att ha åsikter om kvinnor som MATAR. ÅHH. Vad frustrerad och trött jag blir, om man som arbetsgivare inte anställer någon på grund av något sådant har man inte hjärnkapacitet nog att vara chef. Så.

/en arg jävel.

Att amma är en annan sak än att vika ut sig. Det hela handlar om etik. En lärare ska ju följa vissa etiska koder. Sen om det påverkar hennes framtida jobbmöjligheter kan jag inte svara på, det är en tunn linje.

Svar:
Är en naken bild alltid ett utvik då? Har Anna vikt ut sig? Viker hon ut sig när hon modellar halvnaken?
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hej Lady!

I början när min Nina var nyfödd gav jag mig själv amningsutmaningar (’amma i en park’, ’amma på fik’, ’amma på parkbänk mitt i stan’) och det funkade. Jag ville kunna amma offentligt för att inte bli låst till hemmet och även för att det skulle kännas som ett svek mot andra kvinnor.

Tack för dina fina inlägg. Jag landar i mig själv för varje dag som går och med dig tar jag extra långa steg i rätt riktning. Du är VIKTIG!

Svar:
Vilket bra tips egentligen! Jag hade också så himla svårt med amningen i början, alltså den offentliga. Oj vilka skamkänslor som ÖSTE över mig. Därför är det så viktigt att vi som kan och vågar också gör!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag har visat Pattarna både här och där. Finns förmodligen en hel drös "olämpliga" bilder på mig. Har även lagt upp flera bilder på mina bröst på min blogg. Har aldrig varit arbetslös. Har aldrig haft svårt att få jobb.

VARFÖR är det så jävla fel för kvinnor att vara i bar överkropp? Killar får ju? Vad är skillnaden förutom att våra bröstvårtor sitter på ett par körtel/fettklumpar?

Så om vi utgår från att Anna/Apan inte får något jobb för att hon "visat brösten", ska vi då också utgå från att modellen på orginalfotot inte heller får nått mer jobb??? Eller handlar det opassande inte om bröstet i sig, utan snarare om dess fasthet och form? Eller den tillhörande magens storlek kanske?

Ja hon viker ut sig när hon modellar halvnaken. Men det är en definitionsfråga där varje individ/arbetsgivare får svara på så klart.

Svar:
Är bilden på mig som ammar också ett utvik?
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Klart som fan att man ska få vara naken utan att bli sexualiserad, dömd varken positivt eller negativt, och verkligen INTE bli diskriminerad på arbetsplatser. Finns inget o diskutera ens.

Men jag måste vara den som är den och säger att alla ni som har försvarat "tuttbilderna" med "det är ju inget utvik" Varför måste ert försvar vara ett fördömmande mot något annat? Tycker ni verkligen att det skulle vara okej att en person som tidigare vikt ut sig inte skulle få arbete? är det en slampa med dåligt omdömma som inte ska få vara på vanliga arbetsplatser? Det kanske inte va så ni menade men KOM IGEN tänk på vad ni säger. Det är skillnad på att kritisera porr och utvik som kvinnoförnedrande och som upprätthåller kvinnliga kroppsnormer men det är inte okej att diskriminera de kvinnor som vikt ut sig och inte räkna med dom i vår feministiska kamp för rättvisa.

Svar:
Du har en poäng, och jag håller med, men förstår det sociala stigmat kring utvik.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hjälp, stackars oss som sysslat med värre saker än lättklädda modellbilder då. Om t o m vi får jobb trots gamla synder så lär inte någon underklädesmodell gå arbetslös pga detta.

Jag känner faktiskt att jag inte skulle vilja jobba för någon som vore beredd att rata mig pga av något jag skrivit eller för en bild jag varit med på.

Bilden på apan har ju ett syfte, alla andra jävla lipgloss plutande och tuttarna packade ihop tätt framför kameran i varenda jävla bildforum de kommer åt får ju jobb, så varför inte nu. Saken är att folk reagerar inte när det ser tillräckligt normativt ut.

På vilket sätt är det här skillnad från när smala och brunbrända Lisa postar trekantsbikinibilder på sig själv från senaste santorini semestern? Inte ett skit.

Jävla trams.

Svar:
WORD
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Gud så provocerad jag blir av Emmas inlägg; sitter du i en kommitté som screenar folk som söker jobb och så GÖR DU INGET för att denna urgamla, totalt urbota dumma syn på folk får fortsätta att styra? Om du googlar på Apan satt i granen eller Lady Dahmer, ser bilderna, så gissar jag att du också har tid och möjlighet att läsa det som står under. Och om en arbetsgivare gör misstaget att sålla bort sökande för att de vill sina barn väl genom att amma dem eller försöker förändra samhället till det bättre genom mediekritik, då är det en STOR förlust för den arbetsgivaren, Och du som sitter mer rekryteringar har ett enormt ansvar för att se till att det inte händer.

Emmy: Jag håller verkligen med dig!!! Helt rätt! Ungefär som om man tidigare varit tandläkare, och senare inte kan få jobb på bank. Vad spelare det för roll vad man haft för jobb tidigare. Är man kvalificerad för ett jobb så är man.

Jag funderar, vad var syftet med denna bild?

Tror det är av betydelse för många..i alla fall för mig:)

Svar:
Min amningsbild? Att visa amning. Framförallt amning av äldre barn samt tandem. Normalisera. Visa vardagen. osv. Ingen större baktanke.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag har precis skaffat tumblr eller vad det nu heter och har inte alls fattat hur det går till. Kan man lägga till din blogg där eller hur fungerar det? Förstår ingenting! Har nämligen sökt efter dig men inte hittat!

Svar:
Nej! Det är bara tumblr.bloggar!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Märkligt att det är okey att jag som kvinna visar tuttarna på förstasidan på "cafe´" eller "slitz". Märkligt att det är okey att jag som kvinna visar tuttarna på reklampelare när tex jackor ska säljas. Mest märkligt är det nog att när mina tuttar gör sitt jobb, dvs förser mitt barn med mat, DÅ är det varken okey eller accepterat. DÅ hörs ramaskrin och fördömanden. Märklig värld jag lever i.

Naturligtvis är arbetsgivare olika men som någon annan skrev så är ju frågan om man ens vill jobba för någon som är emot ens grundläggande värderingar…. Jag skulle aldrig låta bli att skriva att jag är kvinna, vegetarian, feminist eller något annat viktigt på nätet bara för att någon möjligen inte skulle anställa mig. Inte heller låta bli att posta bilder på mig själv för att de kanske inte gillar hur jag ser ut. Deras förlust, liksom..

Jaha, du ser, ingen koll alls! 🙂 Skaffade bloglovin istället, och hittade såklart dig och alla andra bra människor som skriver. Blev med en gång mycket lättare att hålla reda på alla bloggar man läser. Läser din blogg varje dag, den är så fruktansvärt bra!

Svar:
Bloglovin är skitbra! Det tog typ två år innan jag fattade det!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Förlåt men nu kommer en offtopic kommentar, jag tror dock att du kommer gilla den! Jag var nämligen inne på Coop idag och hittade Pantene shampoon och balsam! Alltså finns de i Sverige. Coop i Visby gäller det och finns de där så finns de nästan garanterat på fastlandet, vi på Gotland brukar få allt sist av alla…

Tack för världens bästa blogg, inspiration och läsglädje!

Kram, Noomi

Svar:
Hurra!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Även om jag förstår syftet med hennes bild så tror jag tyvärr att det faktiskt finns folk som skulle tveka att anställa henne pga den. När det är barn och föräldrar med i bilden blir allting så himla känsligt. Jag tror INTE stt hon aldrig kommer få jobb på grund av den, men jag tror att det finns rektorer där ute som inte skulle våga sticka ut nacken för att försvara henne. Med det menar jag inte att hon inte har en poäng med bilden, för det tycker jag hon har. Men jag tror att det kan finnas många föräldrar och rekorer som inte fattar det. Jag tycker inte att man kan likställa den med amning, för amning är så oskyldig så bara puckon kan bli provocerade av det, iochför sig krävs det ett pucko för att ta anstöt av hennes bild också, men ett annat sorts pucko, som det finns fler av. Fast det är ju inte ens säkert att någon framtida arbetsgivare kommer att se den och så finns det ju garanterat arbetsgivare som inte bryr sig heller.

Jag funderar själv på att bli lärare och jag funderar mycket över hur offentlig jag kommer kunna vara om jag väljer att bli det.

Svar:
Självklart finns det folk till allt. Det finns massvis som ej skulle anställa mig pga min piercing eller mina tatueringar eller t.o.m min övervikt.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag tycker att bilder utstrålar glädje! Hurvida den skulle påverka framtida jobb beror nog också på vem som tittar. Alla har ju en egen uppfattning om vad som bryter tron på kompitens etc och även vilken branch man pratar om. Men allt är ju flytande hela tiden och du har nog inte bränt alla broar med den här bilden. Det är skillnad på amning och Slitz t.ex.

Hahaha för det första måste jag säga: UNDERBAR BILD!!!

Hade jag varit arbetsgivare hade jag anställt med en gång. En person som är så öppen och totalt skiter i vad andra tycker det är väl precis vad man önskar sig. Fy för trista människor utan självdistans.

Amen!

Svar:
Precis så tänker jag också.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Vilken sjukt vacker bild, älskar’n! Personligen resonerar jag som så att om arbetsgivaren inte accepterar att "tuttbilder" som denna eller Apans finns på nätet så vill jag nonintervention arbeta på ett sånt ställe ändå.

Men vaddå "bara bröst" och "män får vara barbröstade utan att det gör nåt". Kvinnobröst är för mig inte alls "bara bröst", utan nåt som ÄR SEXUELLT. Hur kan ni vara så otroligt praktiska (och tråkiga), att ni vill se bröst som inget speciellt alls?

Svar:
Att du tänder på pattar är ingenting som behöver förändras iom en avsexualisering av kroppen i vissa sammanhang. Mäns bröst är väldigt sexuella, både för kvinnor och män. Precis som deras rumpor eller händer. Att kvinnobröst är sexuella är inte ett faktum, utan en social konstruktion. Varför ska min frihet begränsas av föreställningar? Tycker du även att slöja/burka är en bra idé? "Hur kan ni vara så tråkiga som inte vill se håret som sexuellt!" liksom.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Har vart inne här och kollat några gånger, men aldrig fastnat av okända anledningar. Men började läsa på riktigt igår och kommit igenom x antal sidor, och HERREGUD VAD COOL DU ÄR!!!

Svar:
I KNOW! Hähä. Välkommen hit Mia!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag som förälder skulle bli överlycklig och ödmjukast stolt om min dotter fick Apan som lärare! Herregud, ena dagen är samhället så jävla bajsnödigt och andra dagen så slappt att jag blir fan mörkrädd.

Det kommer inte finnas många med jobb snart om ingen ska få jobb om det finns en "nakenbild" på dom på nätet. Varochvarannan stolle finns ju i minimala bikinis, bara överkroppar och toppless på Facebook. Mer regel än undantag bland "fjortisbloggare" dessutom. Stackars alla dom…

Älskar bilden LD!! Och det var tack vare dig jag vågade amma offentligt när Aimee var liten! Har exakt likadana jättepattar som dig, typ omöjliga att "gömma" vid amning. Men det fick folk ta, min unges hunger gick före 😉 moahahaha!

Svar:
Åh vad bra att jag kunnat göra lite skillnad! Jag minns ju själv hur jävla ångestladdat det kan vara. 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hej alla och tack till de som kommenterat ang vad jag har skrivit tidigare (#2).

Jag håller med er om att det inte BORDE påverka om man blir anställd eller inte. Än så länge har inte problemet kommit upp på mitt jobb, då de flesta som anställs män. Och det är ju ännu mer vansinnigt och jo, det gör mig arg. Jag måste också tillägga att jag bor utomlands i ett betydligt mer konservativt land än Sverige, där det krävs en hel del jobb inom jämställdhet.

Problemet, som jag ser det, är att man någonstans tvingas göra ett val. JA, det är vansinnigt att man måste välja mellan att posta vissa bilder och en viss karriär (inte alla). Det är grymt problematiskt. Och som det ser ut nu så är det tyvärr verklighet. Jag hoppas och tror att de flesta arbetsgivare – i alla fall i Sverige – har en vettig syn på detta. Och som du skrev, LD, var drar man gränsen? Det blir ju ett ännu större problem när bedömningen är subjektiv – dvs, en intervjuare tycker det är ok, en annan inte. Orättvist? Ja.

Jag är ledsen att några ovanför blev provocerade av min kommentar. Tyvärr var meningen bara att illustrera en verklighet som existerar i högsta grad och den var alltså inte riktad mot varken LD eller Anna.

Vilken underbar bild! Blev helt varm i hjärtat 🙂 Måste säga att du inspirerar mig jätte mycket till att bli en bättre mamma. Har lärt mig oerhört mycket av dig. Tack!!

Svar:
Vad roligt att höra. Tack! 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Men haha! Vadå hon som är med i den "riktiga" reklamen. Ska hon aldrig få ett jobb mer nu då?

Fotografen: hörre, du vet att det är blir ditt sista jobb nu när du visar pattarna, du kommer inte få nått mer jobb för du är naken. Nä ingen kommer vilja jobba med dig eller anställa dig.

Så kom igen nu nu kör v, ditt allra sista jobb. Se lite glad ut, le för kameran…

Så sa de nog till alla andra som visa sig nakna i filmer osv.. Hm precis! NOT

Tack Lady för att du lyfter ämnet!

Det är intressant att läsa kommentarerna här inne. Måste bara fråga när och hur jag flashar brösten? Det ena bröstet är täckt med jacka och det andra med "BAM".

Kram på er alla kloka människor som ledsnat på sexualisering av kvinnokroppen och som inser budskapet/poängen med min bild. Ni är bäst. Heja, heja! <3

Jag läste precis igenom kommentarerna till ditt amningsinlägg som du länkar till här och herrejisses! Vilka stolpskott det finns därute. Jag har inte kunnat amma något av mina barn av olika orsaker, men om jag hade kunnat det så hade jag självklart ammat dem när de ville det, oavsett var jag råkade befinna mig eller vilka som eventuellt kunde tänkas ta illa upp. Barnets behov kommer ALLTID i första hand. Deal with it liksom.

Och OT så tänker jag att det kommer bli svårt att anställa kvinnor överhuvudtaget i framtiden om de som nån gång figurerat på en lättklädd/avklädd bild på nätet automatiskt ska diskvalificeras. Samhället förändras hela tiden och de som växer upp nu lever ju till en stor del av sitt liv på nätet. Jag tror inte människors beteende förändras så mycket över tid, men kontexten har förändrats, det som tidigare delades i en mindre grupp blir nuförtiden tillgängligt för allmänheten på ett annat sätt. Iom de sociala medier som finns till buds blir ju tex bilder som för typ 15 år sen skulle hamnat i ett privat fotoalbum offentliga och i många fall sökbara. Jag vet inte, nu blev det kanske väldigt svamligt?

Men herregud… Det är så trist med sådana som Leslie och alla ni andra också för den delen som tycker tuttar är något som ska gömmas. Särskilt äckligt verkar det vara om man (gud förbjuds) ammar sina barn. Usch så äckligt det är (tycker ni).

Det finns kvinnor/tjejer/brudar/chicks som visar MER av sina bröst offentligt. När de är på stranden, urringade tröjor så pattarna nästan trillar ur, modellbilder… Ja ni fattar.

Bröst är väl inte så jäkla mycket att bli upprörd över? Dom är ju överallt mest hela tiden. Men herregud om det råkar vara ett barn som suger på bröstet. Då är det plötsligt fel?

En rektor på den skola där mitt ena barn gick var modell som ung. Så en googling fick fram en ganska så naken bild på människan. Än sen? Hon hade uppenbarligen inga problem att bli framgångsrik rektor efter det.

Slutar aldrig förundra över hur något så självklart och naturligt kan väcka så starka negativa reaktioner(?) Jag vill iaf bara säga att det där är en av de vackraste bilder jag har sett på länge, jag känner värme, kärlek och respekt när jag ser den. Tänker att vilken fantastisk kvinna och vilken fin relation till sina barn snarare än "Nej fy vad äckligt en sån människa vill inte jag ska ta hand om mina barn på dagis"…..

Heja dig! Fram med tuttarna! Jag skrev precis ett inlägg om hur jag måste ha ett litet pepptalk med mig själv inför varje offentlig amning. Stört att det ska vara så, men så länge det funkar…

Tja. Man behöver ju bara titta på hur Sofia, Carl Philips flickvän, har det med sina tidigare utvik (där hon inte ens visade bröstvårtorna, om jag minns rätt nu).

Det spelar ingen roll hur tantiga dräkter och vårdade uppsatta frisyrer hon bär nu, eller hur mycket hon deltar i välgörenhetsprojekt och förklarar sin omtanke om de små utsatta barnen i världen. Ingen kommer att glömma de där bilderna ändå, och med jämna mellanrum genom åren dammar tidningarna av dem och trycker dem igen… De har kostat henne hennes möjligheter att bli Prinsessa av Sverige.

Jag har själv vissa "tillgångar" i form av stora bröst, och när jag var ung blev detta uppmärksammat på olika sätt. Men min mamma gav mig ett bra råd: "tänk på att pengarna du skulle få för bilderna tar slut – men bilderna tar aldrig slut". Ett mycket bra råd som fler borde ta till sig!

Det handlar till syvende och sidst om omdöme, och en människa med gott omdöme låter ingen ta sådana bilder och lägger definitivt inte själv ut dem på nätet. En kvinna som gör det kan visa dåligt omdöme även i andra sammanhang. Tänk om hon skulle få jobb som lärare, och då t.ex. klä av sig naken i klassrummet för att demonstrera någon poäng, eller gå in i tonårspojkarnas duschrum ("nakna kroppar är natuuuuurligt". I och med att det finns så många kandidater att välja på till varje tjänst nu, så skulle jag också sovra bort en sådan person tidigt i urvalsprocessen. För säkerhets skull.

hörru catharina! är inte det viktigaste att carl-philip o hans flickvän älskar varandra? oavsett om hon blir prinsessa eller hemlös?

varför är det så fult att vika ut sig?

det finns otroligt mycket folk med dåligt omdöme här i världen, det är tyvärr inte så enkelt att man kan säga att alla som viker ut sig har dåligt omdöme, ungefär som nån sorts markör. om du läser lite nogrannare var bakgrunden till denna bild politisk. är det också dåligt omdöme?

dessutom låter det som att man aldrig kan utvecklas enligt dig, har man fattat ett dumt beslut (enligt dina normer) så är man dömd för all framtid…?

Herregud, fjantigaste jag sett tror jag. Har märkt stort hysteri kring amning, man får INTE amma offentligt, det får inte synas för då ser andra människor dina bröst.. Ja för det är ju därför man drar fram en tutte när ens barn skriker och vill ha mat, enbart för att få flasha lite. -.-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *