Kategorier
Vardagstrams

Men NU trillade poletten ner.

Ursäkta tjatet men jag har funderat länge på vad för slags jobb jag möjligtvis skulle behöva en man till. Men nu fattar jag ju!
 
DE UTFÖR SAMLAG. Såklart. Händiga Män är givetvis en Eskortservice. (Verktygen tyder på att de är uppfinningsrika och lite kinky också! Hurra!) (Eller har de kanske strippor utklädda till hantverkare?)
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Men NU trillade poletten ner.”

Det enda den bilden säger är att på firman jobbar det händiga personer som råkar vara män och dessa kan man anlita för att göra saker som ens egen man har lovat men inte gör. Bilden säger ingenting om att kvinnor inte skulle kunna göra samma saker. Det är bara du och dina gelikar som läser in den typen av meddelande i bilden för det är vad ni vill se för ni har bestämt er att precis allt är ett uttryck för någon slags "könsmaktsordning"

Svar:
nej, det är bara du som är ovanligt trög.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Aiii ser hvad du mener! Der burde ha stået "händiga händer" – vi kvinder kan jo også….mere og mere selv!! Og kan kvinden ikke selv, så google hvordan og find modet til at prøve! Man bliver som regel godt overrasket over sin eget formåen 🙂

HAH. I love you, woman.

Vill även tillägga att jag tycker det är lite smått skrattretande att den andre kommentatorn till detta inlägg kan uttrycka sig så fint och korrekt. Ett tips kan vara att läsa igenom företagsnamnet och dess slogan EN gång till, tänka efter, och sedan tänka efter lite till innan denne uttrycker sig..

Först berättar de att jag har en man, sen att han även har lovat mig något!? Väldigt mystiskt. Tycker för övrigt det är dumt att de försöker rikta in sig på kvinnor/homosexuella, varför vill de inte hjälpa "din man?". Han vill väl inte ringa dem om hjälp nu, för de tycker ju att männen ska klara jobbet själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *