Kategorier
Vardagstrams

Morgonstund har kuk i mun eller hurär det man säger nu?

 
Morgonstöket är klart och jag ska lämna storungen på förskolan och bege mig mot söder med den korta killen som bor här hos oss för att ÄTA EN MASSA BULLAR spela in lite mer rolig och bra TV-pod med Anna / Apan Satt i Granen.
 
Senare idag så kommer en annan kort videoblogg med mig och Cissi Wallin. (När jag hunnit klippa till den) Jag och Cissi är ett himla bra team vi också. Fatta vad mycket coola och smarta och roliga kvinnor det finns egentligen.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Morgonstund har kuk i mun eller hurär det man säger nu?”

På tal om förskolan, har en dotter som är snart 3 år gammal och som börjat men är ledsen vid lämning. Vart så snopen när personalen försökte bända loss hennes små händer från min hals för att gå iväg med henne vid lämning, jag förstår att alla säger att snabba avsked är bäst men alla barn fungerar inte så. Jag ville sätta mig ner med henne tills hon tyckte det var okej att jag gick men det fick jag påbackning om vid hämtningen sen. Varför ska det ses som norm med gråtande ungar vid lämning? Läste om Ninjas inskolning och förskolestart och det är så det ska vara ju! Min treåring kanske inte är redo att börja än. Vi har ju möjlighet att avbryta… Äsh nu svamlar jag, men kul att ni ska spela in, ser fram emot det! Vet du, ni borde fixa en sponsor och köra en riktig pod, kolla med babyshop eller lekmer etc. Skulle gärna lyssna på längre podcaster! Bara ett tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *