Kategorier
Vardagstrams

NEJ JAG VANN INTE FÖR I HELVETE

 
Hanna Widerstedt kom fram till mig berättade att hon läst (och ÄLSKAT) mig sen hon var femton bast. Nu brukar inte jag bli speciellt förvånad över att folk älskar eller läser mig, men jag blev faktiskt lite tagen på sängen om man säger så. 
 
Hanna påminner om mig som yngre. Jo, faktiskt. Det är lätt att glömma bort när man är lastgammal och så himla klok och MOGEN så att säga. Jag kan bara säga att det är TUR att jag inte bloggade då. Herrejösses. Fast å andra sidan hade jag antagligen brädat Hanna med hästlängder om jag gjort det. 
 
Gå in och säg grattis till na. Hon får så jävla mycket hat att det antagligen skulle kännas fint att få höra nåt annat för en gångs skull. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”NEJ JAG VANN INTE FÖR I HELVETE”

Hm, förstår ändå inte hur folk kan ha röstat på henne. En blogg som hennes kan ju nästan alla ha, är bara att gå ner till den lägsta nivån som går, men inte alla som har lust med det. Du har iaf ärliga och vettiga åsikter.

Joh: herregud, hon driver ju bara. Älskar att folk inte förstått det än.

Svar:
Asså, detta är ju ingenting VI vet egentligen. Jag tycker alltid att man ska utgå från att folk menar det de skriver och säger, även om det ibland är överdrifter och på till sin spets. Men att gömma sig bakom ett "jag skojar bara" funkar inte när man beter sig illa. Inte alls. Och som sagt, det är ju bara spekulationer från din sida. Du vet ju inte egentigen. Det gör ingen av oss.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Nej nej nej!

Bara för att du sa det klickade jag på länken och hamnade på hennes blogg. Känner mig våldtagen. Som du säger tror jag på att ta det folk säger på allvar tills dom säger motsatsen, och det fanns inget där som var av någon som helst intellektuell värde. Usch. Seriöst. Är det där priset verkligen något att eftersträva när det går till sånt?

Tråkigt att du inte vann, men skönt ändå att folk provoceras mer av någon som bara pratar strunt och gör sig löjlig än någon som tänker till (du). Min personliga åsikt är att Hanna är bra mycket smartare än vad hon ger sken av. Det klart att hon skriver som hon gör för att få reaktioner.

oj då.. vad otippat…

hon har läst dig i ett helt år.. (sen hon var 15)

men hon verkar inte hålla med dig i så mycket… eller? Jag har inte läst hennes blogg så jag borde inte uttala mig, men jag älskar ju att prata och skriva och att få uppmärksamhet. ;D

Ha det bäst!

Jo tjena!

Tror säkert att hon läst din blogg och "älskar" dig..

Hon skrev ju bara en massa skit om dig när det kom ut vilka som var nominerade..

Du skulle ha vunnit!

Hon är ju verkligen allt som du är emot.

Svar:
Jo, det nämnde hon också. Men varför skulle hon, helt omotiverat, komma fram och säga att hon diggar min blogg…. om hon faktiskt INTE menade det? Så tänker jag iallafall.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag tycker inte om Hanna W av flera olika anledningar ( och jag känner att jag måste vara ärlig);

1. Hin skriver jäkla kines. Så jäkla förelagt att gå runt och benämna folk som kineser bara för att denne är asiat, eller sätta ”jäkla” framför. Så respektlöst att jag vet inte vad…

2. Hon utmnämer ”veckans pajas” och hånar folk i sin blogg och går på både deras utseende och personlighet b.la.

Jag har dock respekt för att hon är just sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *