Kategorier
Vardagstrams

// Säljes! // Mina röda näbbstövlar från Kero

Måste skrapa ihop cash till min tatuering. Helt desperat så säljer jag allt jag äger! Nåja, allt jag inte använder iallafall. Jag har några hutlöst dyra jackor från Marni som är up for grabs (förutsatt att jag får massa pengar för dem) men också mina fina röda näbbisar! Any takers? 2000 spänn vill jag ha
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

22 svar på ”// Säljes! // Mina röda näbbstövlar från Kero”

Nej.. sälj inte så rejäla grejer. De går inte av för hackor vet du.. Okey jag är ju därifrån men ändå..allt gott..

Svar:
Har redan fyra andra par! 2 par stövlar, en blötnäbb och ett par kortare boots.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jaaa, mamman och moraltanten som ibland käftar i mig undrar ju varför du köpte dem in the first place, men den riktiga, jag veeet. Fast inte varfö r just näbbstövlar, sjukt osköna i alla färger. Men, vad gör man inte för en tatuering, jag skippar ny vinterjacka, den från 2007 duger väl en vinter till?

Svar:
Jag köpte dem inte. Jag fick dem.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Känner att jag måste försvarar Keros skor, dom är så sjukt sköna, bara man har en liten extra sula i dom, använder mina både på vinter och sommaren till kolten och det är så sjukt jävla snyggt. Hade använt dom till vardags om det inte vore för att jag måste knyta lös skobanden varje gång.

Kunde inte heller kommentera kortet ovan, går inte att komma in på kommentatorfältet. Visst är det Oskar längst till höger? Tamlin är honom upp i dagen.

Svar:
Nu ska det funka!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *