Kategorier
Vardagstrams

Sammanträffande?!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Sammanträffande?!”

http://www.youtube.com/watch?v=Vvdh9nG1aCU

Hahaha fy fan vad bra gjort av den där killen! Får jag en son ska jag lära honom att göra sådär mot kvinnor som beter sig illa.

Svar:
Din son, såvida han inte blir en meter lång och väger tio kilo, kommer antagligen ha ett fysiskt övertag över eventuella kvinnor han träffar. Han kommer nog klara av att värja sig utan att behöva använda våld.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

AAAARRGGHHH!!!

Min mosters man heter Pär Ström….Fast han går under täcknamnet Päronet, och har gjort det från min sida sen jag var barn. Fick precis reda på att jag var den enda i släkten som kallade honom så…

Kommer du vara på underbara barnmässan i år? Jag minns att du var där förra året (men då var inte jag där). Det vore roligt att se dig, om jag vågar gå fram vet jag inte men kanske.

Svar:
Det gör jag nog!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lady Dahmer, jag tycker att du är väldigt kategoriserande i ditt svar; du vill se könen istället för individer. Det finns kvinnor som är starkare än män och vice versa. Ta t ex relationen mellan en kvinnlig brandman och en ej styrketränande man med ett inte så fysiskt krävande yrke.

Dessutom kommer sonen ju under sin uppväxt att vara fysiskt mindre än en fullvuxen kvinna och då kan det vara bra att kunna försvara sig mot kvinnor som försöker sätta sig på honom.

Att förövrigt tro att storlek är så pass avgörande att det negligerar andra aspekter är dumt. Inom blandad kampsport finns det hur många exempel som helst som motbevisar detta. Här är ett: http://www.youtube.com/watch?v=2i0iZcLIrTQ

Jag tycker att det är väldigt viktigt att han lär sig slå kvinnor som ofredar honom, i fittan.

"Dessutom kommer sonen ju under sin uppväxt att vara fysiskt mindre än en fullvuxen kvinna och då kan det vara bra att kunna försvara sig mot kvinnor som försöker sätta sig på honom."

OMFG ROFL. Tror du han kommer behöva försvara sig ofta?

Anonym: Jag tror och hoppas att han inte ska behöva göra det, men när det väl sker så ska han vara redo att slå eller sparka hårt mot vaginan. Även självförsvarsspray kan vara bra att använda. Det är dock mot ansiktet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *