Kategorier
Vardagstrams

Virus- och trojanvarning!

Flera av er har fått virus/trojanvarningar när ni kommer hit. Jag har kontaktat både blogg.se samt Allt för Föräldrars egna programmerare som säger att allt ser bra ut. Jag har också checkat bloggen genom onlinetjänster och där hittas inte heller nånting, så all info ni kan ge mig vore super.
 
Ni som har avancerade program kanske kan hitta källan till trojanen?
 
Jag har rensat bort lite script och hoppas att allt löser sig snart! 
 
 
 
 
Men! Fortsätt varna mig om nåt dyker upp! 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Virus- och trojanvarning!”

När jag var härinne igår så var jag helt plötsligt inte här inne längre! Bloggen hade ersatts med nån helt annan sida som såg mysko ut. Stängde bara snabbt ner den vilket kanske var dumt. Borde ju kollat vad det var för nåt.

För mig har det funkat fint, kommer rätt varje gång. Nu är dock din bakgrund fylld med bilder på Egoina och dig. Fast det kanske är på flit? 🙂

Svar:
Hahaha, nej, men jag har sett att det blir så ibland. Vet ej varför.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag kikar in här på min dator på jobbet (schhh) och den har rediga virusprogram. Idag hittade den snabbt 12 "elaka" URL-s, men nu när jag går in så är allt okej. Så troligen är du lugn! Våra IT-killar vet vad de gör, så säger min dator inte till så bör du vara i det svala. Kramar!

Det är jag som har gjort detta script och jag kan GARANTERA att det inte innehåller någon trojan eller annan skadlig kod.

Denna varning är endast för det är JAVSCRIPT och js "kan" innehålla skadlig kod men om ni tar en titt på koden så ser ni att den innehåller endast kod som ersätter vissa tecken med smilysar.

Svar:
Jag har flera javascript på sidan, det var bara ditt det reagerade på. Tyvärr!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag vill även tillägga att det finns ingenting i scriptet som öppnar nya webbsidor. Detta kan dock VIRUS på besökarna egna datorer orsaka.

LadyDahmer, du får gärna kontakta mig så får vi reda ut detta för jag vill helst inte det står här att mitt script är skadligt när det absolut inte är det. :/

Svar:
Jag ska be min programmerare kolla.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Gjorde testet själv nu och den verkar varna för "Suspicious domain detected."

Alltså domänen "bloggdesign.nu"

Av någon anledning tror dem domänen är "misstänksam". Har ingen aning om varför. Ska kontakta dem och höra vad dem riktigt menar med detta för SMILYS-koden är HELT ofarligt kan jag garantera. Ni kan själva kolla i den om ni vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *