Kategorier
Vardagstrams

Förhoppningsvis blir det fler kvällar

 
Ni som läser Anna // Apan Satt i Granen har kanske märkt att hon tjatar om en stundande middag? Det är helt enkelt så att Årets kock Daniel Räms tackat ja till att komma hem till Anna och laga en massa god mat. Så Anna har bjudit in HanaPeeLovisa / LofsanElaine Eksvärd och Lotta / Vimmelmamman (och så jag såklart) för lite härligt fredagshäng, vin och kvinnosnack och jag hoppas det ska bli starten på nåt mer. Annas idé var att träffas fler gånger, kanske hos varandra, för samtal och mat.
 
Att ”nätverka” som det så fint heter är ju nåt av det bästa med att blogga. Vi är ju kolleger, inte konkurrenter, och jag vill prata om hur vi kan lyfta varandra mer. Dela med oss av våra respektive publik till varandra. Har ni förslag på roliga sammarbeten, projekt, blogg-debatt eller annat som skulle bidra till att ni läsare klickar er vidare?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Förhoppningsvis blir det fler kvällar”

Åh. Älskar den idéen, dessutom så kanske det kan få lite myter om kvinnor och dålig stämning att dö.

Alltså, skulle det inte vara kul med gästbloggande hos varandra, ungefär som att det kommer gäster till olika tv-soffor och såvidare. Alla ni är ju väldigt olika, det skulle säkert gå att göra i form av antingen gästinlägg eller typ intervjuformer.

Oh, ett kvinnopartaj. Kommer ni visa fittan, kommer ni göra mänskliga pyramider på anchor?, kommer ni spy i taxibilar? Det är nämligen sånt man ska göra på ett kvinnopartaj.

Svar:
Vi får ta en till middag och bjuda in dig som konsult. Ska vi ta’t på en finlandsfärja kanske??
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag skulle tycka att det var lite intressant om ni allihop bestämde er för en fråga eller rubrik och om ni samma dag postade er personliga text om just den saken. Samma lika, fast olika?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *