Kategorier
Vardagstrams

Fortsätt tipsa!

Idag bär det av till IKEA för att handla påslakan och blommor och sånt som får lägenheten att se lite extra trevlig ut. Tack för alla tips förresten! Fortsätt tipsa, jag suuuuger åt mig. 
 
Igår såg det ut såhär.
 

 
 
Låt er inte luras av mannen som sitter och skruvar. Han tog över efter att allt var klart och det behövdes liiiiite extra muskelstyrka för att dra åt fanskapet som droppade. Han fixade det inte. Men det gjorde jag till sist. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Fortsätt tipsa!”

Jag anar lite hintar om att du kanske är aningen händigare än Oscar? Eller är ni lika händiga fast bara inom olika områden? Här hemma är i alla fall jag lätt händigare än min sambo, fast han kan MYCKET som inte jag kan, men jag kan nog aningen mer… 😛

Svar:
vi är nog lika ”händiga”, han mer än mig för det mesta. Men jag gör det mesta hemarbetet. (alltså rensar rör, lagar grejer osv) Dels pga att han jobbar mer och dels för att jag inte vill falla i stereotyper.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag blir yr av vinet:) Kanske för att jag är så ovan vid det..men man kan ju bli beroende om man inte blundar för det..Sen är jag ju lite avundsjuk för att jag inte har och kan det där med vine:)

Om man har en anteckningstavla, svart krittavla eller kan sätta upp bokstäver på något annat vis i trevliga meningar som tillexempel "carpe diem, seese the day" eller något annat motiverande och inbjudande citat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *