Kategorier
Vardagstrams

Istället sitter jag här

Idag är jag så jävla stressad och vad gör jag då? Jo, jag sätter mig framför datorn och tjafsar med folk, äter godis och trycker treo. Det är vad jag gör. Jag sitter. 
 
Vad jag borde göra är att typ STÄDA överallt, duscha inför middagen ikväll, förbereda Ninjans födelsedagsfest imorgon (och på söndag),blåsa ballonger, skära grönsaker, fylla goodiebags, slänga återvinningen, plocka undan alla leksaker och tio miljoner andra grejer. Morsan kommer i eftermiddag, barnen ska hämtas tidigt på förskolan, jag ska iväg på middag hos Anna // Apan satt i granen och hinna hem i tid för att slå in presenter. 
 
Det är vad jag borde göra. 
 
Men istället så sitter jag här. Bloggar lite. Twittrar. Bråkar med folk. Dricker treo. 
 
 
Pratar INTE radio dock. Men orkade inte ta en ny bild. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Istället sitter jag här”

Jag skyller allt på Blondinbella (nejjj, jag näthatar inte nu), för enbart på grund av henne kan jag inte sluta läsa bloggar och kommentera och twittra. Och jag lyckas inte ens få ihop något eget blogginlägg pga. vabbar ju också samtidigt. Och rättar nationella prov.

Tur att min mamma kom och tog över en stund – långväga ända från Småland och allt.

Men nu blir det andra bullar – jobba!!

Åh jag försöker amma min bebis utan att få bröstvårtan avbiten och plocka grejer

Sedan jag blev mamma känns det som om mitt hem förvandlade till "Pojken med guldbyxors" guldbyxor. Bara det att det är mitt hem och att guldet är en jävla massa saker som ska plockas upp hela tiden. Det blir stökigt i samma takt som det städas här hemma.

Jag vill bara passa på att säga att du har påverkat mig mycket genom din blogg. Jag håller inte alltid med dig och tycker om att säga emot ibland, det är väl en av delarna som gör det extra intressant med att läsa dina inlägg. Sedan jag hittade bloggen har jag fått upp ögonen för genus och jämställdhet på ett helt annat sätt, vilket är väldigt positivt, förutom för Blondinbella 😉 Och eftersom jag inte kan hålla tyst utan även vill diskutera med andra så påverkar jag dem i min omgivning som i som i sin tur påverkar ännu fler personer. Vad jag ville säga är jag är glad att jag hittade till din blogg och dina kloka (för det mesta) ord 🙂

Åh denna fantastiska stress. Jag blev faktiskt lite stressad bara av att läsa om din stress 😉 För vi vet ju hur det är, även om en sitter och fördriver lite tid framför datorn så finns stressen kvar… Tills rycket kommer då allt det där fixas fort som f*n!

Det är precis vad som händer om jag är stressad över några prov eller uppgifter. Jag borde egentligen skriva den där uppsatsen och plugga till det där provet men jag sätter mig och slösurfar Tumblr eller annan valfri hjärndöd sida. Sen går jag till sängs med ångest. Varför gör man så?

Du ser så ovårdad ut så det knappt är sant. Kan tänka mig vad du luktar =/

Svar:
men herregud vad SKÖNT att jag inte är här för att behaga min omgivning då. Puh liksom. Trist om du tror att det är vad livet går ut på. Det är helt ok att vara ovårdad och lukta illa om så vore. HELT OK. En dag fattar du det också. Kram på dig!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Elina: Jag kan inte ens se dig, du måste vara osynlig! WOW, hur gör du?

Vill bara skriva att jag är så glad jag hittat din blogg. Måste erkänna första gången jag läste din blogg var för kanske 3 år sen?? Eller nått (vet inte ens hur länge du hållt på..) Då tyckte jag det var obehagligt och kände mig lite smått "äcklad". Nästa gång jag läste din blogg var för kanske 1 år sen, lite mindre "äcklad" och läste kanske 1 gång per månad bara för att jag hade inte så mycket att göra.

(Måste bara be om ursäkt för ordvalen och jag skäms så mycket idag över mina tankar jag hade)

Nu för tiden älskar jag dig.! Du är en modig kvinna som jag ser upp till. Har alltid haft känslan över att tjejer blir behandlade annorlunda och jag har alltid varit en tjej som sagt att Jag också kan allt killar kan! Men det är först nu jag fått ett genustänk, förstår mer samhället och miljön och hur man ser skillnader på kön istället för likheter.

Så glad över din blogg och läser den flera gånger varje dag! Du har alltid något intressant att ta upp som får en att tänka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *