Kategorier
Vardagstrams

Mäns övertro på KUKEN™

Många män inbillar sig att ”ingen vill ha dig” skulle vara det värsta som kan drabba kvinnor och sägs ofta följt av ett ”jag skulle aldrig vilja knulla nån som ser ut som du”. Mycket övertro på den allsmäktiga KUKEN™ va?
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Mäns övertro på KUKEN™”

Jag skulle inte heller ligga med dig. Det betyder att du förtjänar mindre respekt än andra människor. Jag kan nämligen bara respektera människor jag vill ligga med, och det gör mig till lite bättre än dig. Av någon anledning.

Såg jag för övrigt inte Ove någon annanstans också, i samma kvinnohataranda? Detta bör undersökas.

Vad hemskt nedtryckt du måste känna dig! För det är ju kvinnans enda uppgift att attrahera en man! Helst så många som möjligt men bara ligga med en eller max två av dem. Annars är hon ju en slampa och vilken katastrof det skulle vara! Vad skulle folk säga…?

Seriöst, så länge det finns folk som resonerar som Ove kommer vi inte kunna få ett schyst, jämställt samhälle. Jag blir så irriterad!

Nu tror/hoppas jag att han skäms en del när han nyktrat till. Han beter sig som ett rikspucko. Samtidigt så är ju det här en del av ett mönster, och det är något som tål att tänkas på.

Fitta som något kvinnor har och ger bort, inte för sin egen men för mannens njutning. En slags valuta, ett maktmedel. Och kuken som något som får och som skall ha cred när den får komma till. Kuken som ett kraftverktyg som kan användas för att äga och straffa.

Hur vore det om kuken och fittan fick finnas för sin egen skull, för sin egen njutning och för att dela njutning med andra?

Blir så trött på den mäktiga kuken och den heliga fittan!

"Jag har fler kvinnor per vecka än dig" haha 😀 ÄVEN om det han vill ha sagt är att han kan få fler ligg per vecka än du kan få, så vet jag inte varför han tycker att det är ett gångbart argument. Jag menar, sänker man sin standard radikalt kan man ju få ligga hur mycket som helst..?

Sicket spån. Som att du skulle ta åt dig av en infantil man som tror att han är något 😀

Lilla Ove…vet inte om jag ska skratta åt honom…eller asgarva.

Kan tänka sig att han som hetero man har fler tjejer än dig, hetero kvinna per vecka. Hur får det dig att känna dig?

Oj, vad synd jag tycker om dig LD, som inte får ligga med Ove, måste kännas som en stor förlust, buhu. Jag undrar vilka alla dessa påstådda kvinnor som han ligger med varje vecka är och vad de har för standard när det gäller intelligensnivå på på sina samlagspartners.

Hohohoho…jag älskar slutklämmen med projektion om att de är rädda att förnekas den allsmäktiga fittan. För faktum är; av de män som jag mött som VERKLIGEN är av den inställningen att kuken = makt och den är allsmäktig, är verkligen fitt-struk, meaning, det är den ultimata saken för dem att penetrera vagina. Shit om den inte längre är påverkbar av kukbärarens ord och godkännande :O THE HORROR

Men vi ska väl inte ta ifrån honom att han faktiskt har lite rätt… Visst använder du olivolja/sockerskrubb, LD?

Då tvättar man sig i fett, vilket faktiskt både funkar bra och är bra för huden…

Får jag skratta nu?!

Något OT kanske men: Jag har fått argumentet ”ingen riktig man skulle vilja ha dig” riktat mit mig några gånger själv, och jag tycker mest det är ett så jävla konstigt uttalande eftersom det till ca 99,9% tenderar att komma från en viss typ av person, nättroll eller machotomtar ( alltså folk som Ove ger intryck av att vara här). Och med ”riktig man” brukar de då mena sig själva och andra med samma åsikter och ideal som de själva. Men, eftersom den typen av person är totalt ointressant för mig i vilket fall som helst förstår jag inte vad problemet är med att DE inte vill ha mig, då det råkar vara djupt ömsesidigt. Vad fan skulle jag med dem till?

Nu visar det ju sig att han tydligen gillar kvinnor(vilket framkom senare), varför kalla honom för kvinnohatare, det är ju dig han hatade som person. Varför vet jag inte.

Vad är en "fjoll sub"?

Kan man tvätta sig i fett, hjälper det på något vis?

Tror nog han skäms för jag finner ej honom på FB.

Elaka Rune: En fjoll sub kan man anta är en man som är sub i förhållandet, alltså den underlägsne eller undergivne. Fjoll misstänker jag har att göra med att han antagligen isåfall är fjollig.

Man kan tvätta sig i fett. Olivolja och tvättolja skall vara utmärkta tvålalternativ, om man använder dem rätt.

Sofina, jag tror tyvärr att det är samma Ove. Jag var inne på hans facebook häromdagen (den är tyvärr stängd nu) och vad jag vill minnas så såg han ut precis sådär.

Tycker det är lite märkligt att ingen reagerar på att Lady Dahmer använder sig av klassiska "härskartekniker" som hon fördömer när en man använder; att exempelvis att säga/skriva "lilla" till en person ses som väldigt nedvärderande och nedsättande.

Håller för övrigt med någon ovan om att folk här i kommentarsfältet drar konstiga slutsatser; Varför skulle han vara "kvinnohatare" för han händelsevis "hatar" LD? (Dessutom menar han antagligen med sin kommentar att det har skrivits om No ’poo i bloggen, vilket han refererade till. Visserligen verkar det vara orelaterat till det han kommenterade om (New Yorkers reklam), men han "ljuger" ju inte när han säger att du tvättar dig i fett/olja, eller hur? Bara att det inte alls gjorde någon poäng i sammanhanget.)

Svar:
ja jag använder gärna härskartekniker, förolämpningar och fula ord mot människor som medvetet och elakt försöker kränka mig. Att du reagerar på det (samt försvarar det han skriver) säger ganska mycket men är inte ovanligt. Kvinnor förväntas hantera sexistiskt shit och hat på ett snyggt och artigt sätt. Fuck that shit säger jag.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jo, det är tyvärr the very same Ove Wåhlander som är/har varit fackligt huvudskyddsombud och gått Visions (tidigare SKTF) genuskurser. Han har t o m bilden från Göteborgs stad bland sina fb-bilder.

Länk: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=313370355437661&set=a.100369606737738.165.100002940960412&type=3&theater

Ove Wåhlanders fb-profil går inte att söka på längre men ni kan hitta honom "bakvägen", till exempel som jag gjorde, genom att gå in på tidningen Visions fb-sida, där han kommenterat nyligen och klicka er in på hans profil.

Ove Wåhlander hatar inte bara feminister. Bland sina fb-bilder har han också en smygtagen bild på en kvinna i heltäckande slöja, med hånfulla kommentarer till.

Så sent som 2011 verkar Ove Wåhlander ha haft fackliga förtroendeuppdrag för Vision. Har inte hittat någon info om han har det i dag.

Swing kid by day, hitler jugend by night…

Detta ar ju ratt anmarkningsvart. I media sa uttrycker sig talfora Ove sahar:

"Hur jobbar man med jämställdhet? Ove Wåhlander, huvudskyddsombud på SKTF, har gått en genuskurs på Kvinnofolkhögskolan tillsammans med andra nyckelpersoner i Göteborgs Stad.

– På arbetsplatser där jämställdhet aldrig diskuteras finns det en risk att många tror att det redan råder jämställdhet, även om så inte alls är fallet, menar han."

For att sedan sitta och skriva den dynga han gor till LD. Tjenare.

Kapten Klanning-wannabee.

Smt detta, fran samma artikel. Ar vi sakra pa att det ar samma Ove W ?

"Och under den så kallade talibandebatten för några år sedan fick han också upp ögonen för den feministiska debatten.

– Jag tyckte det var kränkande att bli betraktad som något enbart utifrån mitt kön. Men när man studerar den feministiska debatten lite närmare så är den väldigt intressant, säger Ove Wåhlander."

Om det nu ar samma sa bor det ju kollas upp var han jobbar med idag. Otroligt.

Det värsta med sådana här män är att deras åsikter kanske skulle kunna gå fram om de inte hade syftningsfel överallt. "Har fler kvinnor per vecka än dig". Vad menas? Att han ligger med fler kvinnor än vad LD gör varje vecka? Ja, det var ju en storoddsare att en heteroman ligger med fler kvinnor är en heterokvinna. (Även om jag personligen inte tror att Ove får ligga iöht). Eller menar han rent av att han har fler kvinnor utöver LD? Ja, se vad språket kan göra. Han kanske inte skulle ha skolkat så mycket under skoltiden.

Ja, men det skulle inte förvåna mig TYVÄRR om denne Ove Wåhlander är en dubbelnatur. Och det kan vara värt att rota lite i hans garderob för vem vet vad som göms där? Andra uppmärksammade dubbelnaturer har visat sig vara väldigt farliga och sadistiska monster.

Vi har den ökända Kapten Klänning och även den sk nätpedofilen som toppar Aftonbladets förstasida idag. Nätpedofilen hade t ex startat en facebookgrupp där han var emot kvinnovåld. På den sidan var han aktiv ungefär samtidigt som han hotade trettonåriga flickor att klä av sig framför kameran. Den 13-åriga flickan som till slut tog livet av sig för att hon var så rädd för honom vädjade till honom att inte visa nakenbilder på henne till sina lärare, vilket han hotat med.. förgäves. En stund senare klev hon framför tåget. Om man läste nätpedofilens facebooksida så var han den goa glada gubben som månade om kvinnors rättigheter, tränade ett flicklag i nån sport och verkade allmänt reko. Little did we know. I dagsläget är det ett 30-tal anmälningar för sexuellt ofredande och annat smått och gott från flickor som är i hans dotters ålder.

Och så blev det hela en diskussion om MÄN! Trots att det i detta fall handlar om EN mycket märklig MAN. Hur var det egentligen med generalisringar? Är inte det något som direkt strider mot hela den feministiska analysen?

Jo, inget nytt med dubbelnaturer, men att försöka framstå som en reko kille och samtidigt sprida idioti på nätet i EGET namn verkar ju lite i dummaste laget. Humor om det verkligen är han, dock.

Duck – På vilket sätt handlar hela diskussionen om män? Jag försöker scrolla igenom kommentarerna men tycker att de allra flesta håller sig tydligt till Ove och "sådana män". LD skriver dessutom "många män" i inlägget, och ingenting om alla män.

…och att skriva "många" och "sådana" är förstås rimligt, eftersom Ova knappast är ensam om att skriva galenskaper som dessa till kvinnor (vissa kvinnor, obs obs). Jag har till exemepel haft fint besök av en Mats och en Calle på min blogg, samt en Jessica som jag dock inte hittade i något register och därför fick anledning att tro heter något annat.

Blev tillsagd att jag skulle sluta svära och "be a lady" nyss!?

VARFÖR!?

varför skulle jag vilja vara en medelålders engelsk tant, som jag tror typ är dom enda som kallas "lady" nuförtiden?

eller varför skulle jag vilja vara en hund? (lady and the tramp)

eller syftar personen på mitt kön?

att jag ska vara snäll, artig, tillbakadragen och "fin"?

NO WAY IN HELL säger jag bara!

om någon sprider hat (i detta fall mot homosexuella) så tänker jag fan inte vara tyst eller artig!

och mitt kön har inget med det att göra

om du kränker, hånar, hatar och spyr galla över en hel grupp (eller hänger ut en individ och gör samma sak) så tycker jag fan att jag har rätt att svära lite!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *