Kategorier
Vardagstrams

Right up there på barrikaden liksom!

Men puh vad skönt att se att Isabellas Odd äntligen bloggar om lite VIKTIGARE saker. Ni vet, som sina nya skjortor, bilen och hunden. Känns tryggt och inspirerande. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Right up there på barrikaden liksom!”

Jag får fan flashbacks till min uppväxt i nästan-djursholm varenda gång jag ser Odd och hans resonemang….*rysningar*

Jag undrar hur jag kunnat bli så vettig när jag var omgiven av den typen av människor (sa hon ödmjukt)

Tänk om vissa kunde fila lite på sina svenskkunskaper istället för att skriva som en strokepatient. Men Odd har inte tid att lära sig svenska. Han har ju ett JOBB, en BIL, en HUND och en FÄSTMÖ och får han inte skriva (på sitt egna lilla vis) om detta exploderar han. Det får vi ändå ta hänsyn till. Nä, orkar fan inte vara trevlig som kackar i eget bo.

Nu brukar inte jag läsa hans blogg men förstår inte varför du hackar på honom om vad han väljer att skriva om för tråkiga ämnen i hans egen blogg? Det är väl bara att du inte läser den. Det är en annan sak om han skriver nåt som du kan debattera om eller liknande, men att bara klaga på att han skriver om sådant som intresserar honom (precis som att du skriver om sådant som intresserar dig, han kanske tycker ditt tjat om småbarn är tråkigt) tycker jag är rätt lågt. Jag håller med om att vissa människor här i världen är lättare att störa sig på än andra… men att ägna ett blogginlägg enbart till detta? Jag är, som du förhoppningsvis vet vid det här laget, ett stort fan av din blogg så det här var en besvikelse.

Svar:
Varför? FÖR ATT DET ÄR KUL SÅKLART!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Trist inställning till sina medmänniskor han verkar ha, kisen. Jag kommer inte att läsa hans blogg precis.

Men, och jag tycker en ska va snäll i värdn, men vahettere, du bad ju om synpunkter på inlägg härom dagen, och jag tycker personligen att såna här inlägg är "icke-inlägg". Annars är det alltid intressant att läsa sånt du tar upp.

Caroline, Varför läser Odd om arbetslösa människor och ägnar ett inlägg åt att klaga på dessa? Har HAN inget viktigare för sig?

Jo, man får skriva om precis vad man vill. Man får klaga på att man är arbetslös också. Klagar på Odd som klagar på andras klagande, men själv får han klaga? Han gör ju narr av sig själv.

Jag kan inte låta bli att tänka att det KAN vara ett pr-knep. Men för att vara på den säkra sidan bloggade jag mina tankar om det hela ^^. Jag får mental klåda av hans typ av tänkande.

Alltså du måste ju vara besatt av Blondinbella och allt som rör henne då du stalkar och mobbar henne online! Att du inte skäms vuxna människa! Det här har passerat gränsen för barnsligheter för länge sen..

Svar:
att kritisera Isabella är inte mobbing eller stalking. Jag har varken varit elak eller osaklig i min kritik mot henne men om du inte håller med så får du gärna citera.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

varför orkar du lägga ner din tid på att ens bry dig om vad han skriver om i sin blogg? sluta läsa den om den nu är så himla dålig?? haha

Svar:
varför orkar du lägga ner energi på att kommentera om det här?
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Antar att du syftar på hans senaste inlägg om arbetslösa, feministdebatter & genusfrågor. Brukar inte läsa hans blogg men blev nyfiken på vad du menade, så kikade in lite snabbt på Odd’s blogg. Å ville direkt kräkas!!! Fy för sånna människor.

Men ni som tycker att LD inte ska kommentera vad Odd skriver om. Det roliga är ju att HAN påstår att genus och liknande ämnen är oviktiga och att man bör lägga sin energi på annat samtidigt som han själv skriver om skitoviktiga saker. Att bara lägga energi på "oviktiga" saker är ju inte fel, men då ska man inte hålla på och påstå att andras intressen är oviktiga liksom.

Förstår inte riktigt hur de som försvarar Odd och Isabella i denna fråga tänker. Är Odd och Isabella övermänniskor som får klaga på andra, men om man klagar på Odd eller Isabella ska man istället sluta läsa deras bloggar? Fan, jag säger inte ens åt Sverigedemokrater att "tänka/skriva/göra viktigare saker" för DET väljer inte jag, däremot kan jag argumentera mot med min egen åsikt.

Tänker inte lägga någon ytterligare tid på honom och hans blogg eller vad han gör. Däremot tänker jag, i den dåliga smakens ljus, ifrågasätta att det finns en "L" i kommentarstråden som försvarar Odd genomgående? Som INTE är han? Tillåt mig att småle. Nu ska jag fortsätta vara arbetslös och inte göra ett DUGG åt det (eller gör jag det, och kanske helt enkelt bara inte bloggar om det???). Hmm, ja, knepigt det här.

Precis vad jag tänkte när Schmenus länkade till hans inlägg om vissas energiförråd. Tar man sig friheten att ifrågasätta andras intresse och engagemang för olika saker tappar man lite rätten att själv ägna sig åt världsliga saker. Återstår gör väl saker som världsfred, svält och så vidare.

Varför går det inte att kommentera ditt senaste inlägg om hemlöshet? Bra inlägg, viktigt ämne, men jag tycker du kan pixla bilden mer över ansiktena!

Svar:
oj vänta så ska jag ordna!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Du tycker det är kul? Jag vet inte vilket inlägg som syftas på (läser inte hans blogg) men jag tycker också det är fel att klanka på någon som har andra intressen. Ska du klaga på Odd för hans skjortor, bilen och hunden bör du väl klaga på Kenza också… Antar att det är roligare att klanka på en "vit man" men det känns som att du förlorar mer än du vinner på sådant beteende.

Svar:
Jag hackar inte på odd för att han är vit eller man eller gillar kläder utan för att han är en idiot som uttryckt sig idiotiskt
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag tycker ocksa att det ar kul!

🙂

Och att hon "klankar" pa just Odd har inget att gora med att han ar vit eller man, utan hans uttalande for nagon vecka sedan att det finns viktigare saker att diskutera an genus. Tex hans skjortor eller manschettknappar. Alla har vi olika intressen o prioriteringar i livet……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *