Kategorier
Vardagstrams

Vi kom iallafall i tid!

Givetvis så började dagen med stress och kaos. Jag och Anna har lite dålig framförhållning och lyckades med konststycket att befinna oss på helt fel plats. Vid rätt tid dock, det vill vi gärna ha credit för. Precis rätt tid. När detta misstag insågs så ringde jag med panikvrålet i halsen efter en taxi som fick ta oss över halva stan (och trafikstockning) för att äntligen ramla in svettluktandes i en studio cirka en kvart försenade. Men sen gick det bra. Oj vad vi pladdrar. Jag pratar så fort och har så mycket att säga och gärna allt på samma gång. Amning är ett sånt där ämne som man aldrig riktigt blir klar med för det är så jävla mycket att reda ut. 
 
MEN mer om det när podden sänds! 
 
Jag vill verkligen ha en egen pod och jag vet att jag säger det hela tiden men aldrig kommer till skott men jag är ju inte så bra på det där med att planera, strukturera och genomföra. 
 
Om allt funkar som det ska så kommer första avsnittet av det här lilla projektet som går ut på att flera föräldrabloggare samtalar med varandra två och två om relevanta ämnen komma ut på tisdag nästa vecka. Jag kommer, liksom de andra, vara med i två avsnitt varav det första spelades in idag. 
 

 
Ett smakprov från gårdagens podd-möte. Lotta Gray // Vimmelmamman samt Lovisa // Lofsan kommer också att vara med. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vi kom iallafall i tid!”

Alltså,vilken hårfärg har du använt? vill ha exakt den färgen!

Svar:
blek sönder, på med henna. typ. lol. Nä men blek tills du uppnår rätt röd nyans brukar funka. Om du är brunett vill säga. Är du ljus, ta henna.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hur ofta klipper du håret?

För att få långt och stabilt hår utan att det är trassligt och klyvet?

Det ser grymt ut på bilderna! Jag sparar och sparar, men det frasar typ sönder..

Tacksam för svar!

/ Helena

Svar:
det är bara en illusion! Mitt hår är sönderblekt. Tog stryk av en extremtoning jag körde förra året. Men mitt tips för fint hår (för det hade jag tidigare) är inte att klippa ofta utan att vårda det ömt. Aldrig hårtork, sluta med shampoo helst men undvik framförallt silikoner i balsamet. Gör ofta inpackningar. Läs gärna min no poo kategori om detta)
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *