Kategorier
Vardagstrams

Första dagen i nya förskolan

Idag börjar vi skola in ungarna på förskolan. Ni kanske kan ana hur uppspelta de är?! Som Ninja har lääääängtat.
En positiv-ish sidenote är att barnen fick plats på en annan avdelning som enligt föräldrars utsago är tryggare och bättre än den de skulle in på från början, så en liten del av ångesten har släppt. Det tråkiga är att de INTE kommer hamna tillsammans med sina kompisar Simon och David som planerat men å andra sidan kanske det är bra på ett vis?
Ninja är ju så social. Och på förra förskolan så lekte hon ofta med andra barn än Vincent varpå han typ satt och väntade på henne. Det var jobbigt för honom ibland eftersom att han inte är lika kontaktsökande. Nu kommer David och Simon ej bli (eventuellt) rejektade samt så får de längta till varandra…?
Aja. Försöker bara vara positiv i allt det jobbiga.
Men nu orkar inte Ninja vänta längre! ”Ska vi gå snaaaart?!” Wish us luck!

20130820-091144.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Första dagen i nya förskolan”

Jag längtar verkligen efter att skaffa barn när jag läser din blogg. Jag har ofta tänkt att det kanske inte är någon bra idé att sätta barn till denna grymma, sexistiska, krigande, rasistiska värld med tilltagande kalla högervindar blåsande, men återfår hoppet när jag läser din blogg.
Du är en enorm inspirationskälla och föreblild, speciellt som förälder! Jag vill bli precis som dig när (om) jag får egna barn. Tack för peppen!
Kram

Oj, har inte läst din blogg på över ett år, men VAD STOR Ninja har blivit. Inget småbarn längre, utan storbarn 😉 Min systerdotter är i samma ålder (dock 3 månader till 5årsdagen), och det är så fantastisk vad de kan nu! Tiden går…
Jag hoppas Ninja hade lika kul på förskolan som hon hoppades på, om hon är social så låter det mycket troligt.
mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *