Kategorier
Vardagstrams

Jag har inga riktiga problem

Jag fick en kommentar från en oroad läsare som noterat att jag ”har det lite jobbigt just nu” med förskolan, ångesten över att ha flyttat långt bort, Penntricket (och den ekonomiska för att inte tala om den offentliga smällen jag fått ta, men jag förstår folks ilska och missnöje) (inte här dock, NI är underbara) och annat och jag liksom hajjade till; Vadå jobbigt? Har jag? Va? Jaha… ja kanske? Eller näää?

Egentligen inte.

Asså, saker skiter sig ibland. Man får ekonomiska överraskningar, man har konflikter, man oroar sig, man blir sjuk eller vad fasiken det kan vara men i det stora hela, när jag tittar på mitt eget liv iallafall och min egen vardag så är det bara petitesser. Jag har verkligen ett riktigt bra liv och de problem jag har är definitionen av i-landsproblem och ingenting jag ligger och grubblar på. Det är inte ett dugg synd om mig. Jag är både lycklig och glad och nöjd 99.9% av min dagliga tillvaro.

Jag har verkligen ingenting verkligt att klaga på. Ba så ni vet.

zzzzzz

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag har inga riktiga problem”

Usch den ekonomiska biten, jag oroar mig fan konstant! Knäppt egentligen, både jag och min sambo har fast jobb och tjänar bra men ändå kan jag oroa mig för att vi kommer bli hemlösa typ… :S

Ingenting du ligger och grubblar på..? Du har gjort väldigt stor sak av flytten och oron för förskolan i bloggen, förstår att dina läsare blir orolig och tror att det är väldigt allvarligt och jobbigt för dig.

Har nog mer uppfattat det som ventilering, det är skönt att kunna skriva ut sina känslor och frustrationer emellanåt. Men när du tar upp det nu så förstår jag ändå hur vissa läsare kanske har tolkat det som många problem i vardagen som gör det jobbigt för dig. Dock skönt att du känner dig tillfreds 99,9% av tiden 😉

Hej Dahmer!
Du påpekar ju ofta att dina barn väljer och vrakar som dem vill i sina garderober utan att du ger dem hintar om lämplig klädsel.
Varför bar då din son en niqab häromdagen?
MVH Petra pan

Om jag hade använt uttryck som ”You go girl!” hade jag sagt det nu, istället vill jag bara tacka för alla år av fantastiska blogginlägg och för den inspiration du är, du ger mig ett leende på läpparna flera gånger om dagen. Tack!
MVH, Jessica.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *