Kategorier
Vardagstrams

Vem vinner på Instagram?

Har funderar en del på det här med instagram. Jag tycker det är skitkul. Dels att följa vänner och familj men också de där extra roliga människorna som helt omedvetet egentligen förgyller de där stunderna av tristess.
Men jag är inte riktigt nöjd med mitt egna konto. Mitt förra blev bortplockat för på Instagram, liksom alla andra sociala medier, så är kvinnohat och sexism helt ok medan annat typ amning eller mens är sådant som får en blockad. Så man är ju beränsad. Och det är tråkigt.
Så nu frågar jag er vad ni saknar på Instagram? Hur ser era favoriter ut? Hur blir man roligare? Intressantare? Vad vill ni se eller ta del av? Vad vill ni ha mindre av?
And most importantly; följer ni inte mig så är det dags att börja! @ladydahmers heter jag där.
Skärmavbild 2013-08-26 kl. 21.39.31

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vem vinner på Instagram?”

Jag älskar Instagram (men håller så klart med om att det suger att man blir avstängd för vissa saker medan andra kan få sprida vilken skit som helst utan att något händer). Det jag gillar är kombinationen av bild och text. En bild utan text brukar jag ofta se som ganska ointressant. Sen är det så enkelt, twitter har jag aldrig förstått mig på, hänger aldrig med i vad som skrivs till vem medan instagram är så lätt att följa. Älskar också kombinationen av rolighet och allvar. Vissa trams-konton kan vara hur kul som helst att följa medan exempelvis kontot kvinnohat är utbildande, ögonöppnande och intressant. Gillar den mixen.

Jag följer olika personer av olika anledningar. Några för att de är vänner och jag vill hänga med i vad som händer i deras liv, andra för att de är inspirerande (däribland du), och andra för deras enorma kreativitet och vältagna bilder!
Jag antar att jag är rätt vanlig där, med blandningen alltså. Men jag vet många som bara följer folk de känner/är bekant till, och då är det nog svårt att nå ut.
Vad du ska göra vet jag inte, jag diggar din insta hur som helst, så för mig är det bara att köra på, och ändrar du den på något vis, så hänger jag nog på ändå! (Älskar dina bilder förresten, du är riktigt duktig på det här med att måla digitalt!)

Jag gillar instagram 🙂 Jag följer konton jag tycker är roliga eller som lägger upp vackra och inspirerande bilder, och jag tycker om att kunna ladda upp egna små snapshots av vad jag ser och upplever. Kanhända att jag hashtaggar lite för mycket, men… det är ju ändå väldigt kul att samla likes 😉 (skamlös selfpromotion: jag heter voodoobunny på instagram, go follow ;))

Jag gillar dagensdubbelhaka för den är helt enkelt awesome. Sen tycker jag hemskt mycket om karinskonstgrepp, både bloggen och instagram eftersom Karin måtte vara ett av vår tids största konstnärliga genier!
Sen tycker jag om kvinnohat också, för att få sig en nypa feminism dagligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *