Kategorier
Vardagstrams

Att vara social OCH rädd för folk

Idag ska jag träffa Fanny och vi ska på kvinnoseparatistisk ”feministbrunch” tillsammans med en hel flock med feminister jag aldrig träffat. Förra gången avbokade jag. Och det här har jag velat avboka också bara för att jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt att träffa folk jag inte känner eller gå på tillställningar där jag känner att jag måste prestera nåt. Idag: typ vara smart. Vilket jag inte är. Jag är ganska trög om vi ska vara ärliga och fattar saker jävligt långsamt. Analys tar en evighet och feministiska böcker måste jag läsa om tre gånger innan jag fattar vad det står.

Jag är komplex. Väldigt social och slutar aldrig prata och ta plats i sammanhang jag känner mig trygg i men fullkomligt livrädd och blyg med folk jag inte känner.

fanny gudmor

Men det blir säkert trevligt.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Att vara social OCH rädd för folk”

Ja det kan inte bli annat än trevligt! Shit jag blir sjukt avis, vilken lyx att få hänga med ett helt gäng coola, feministiska kvinnor.
Säger som folk alltid säger om tiden med små barn (även om det närmast kan vara en skymf när en inte har sovit på tre nätter och är nära galenskapens rand) men i alla fall: Passa på och njut 🙂

Du blir inte trovärdig för fem öre när du har Hanna Lemoine (One Way Communication)- Jämställdist och piga till Billing och Ström som dina favoritbloggar!
Du vet att hon anser att hon kan komma överens med alla på nätet ”till och med Lady Dahmer!”. Har uttalandet skriftligt och bevarat.
Ett uttalande som visar att hon inbillar sig vara bättre än andra för att hon sålt sig för lite smörande kommentarer från falska jämställdistgubbar.
Hon deltar även i förtalsdrev mot andra kvinnor för att få pluspoäng av jämställdisterna. Påstår bland annat lögnaktigt att de är psykiskt sjuka.

Jag önskar att analys (i ren allmänhet) fick ta en evighet. Att folk lite mer tänkte igenom saker istället för att kräka ur sig saker bara för att.
Och behöva läsa saker mer än en gång har vi väl alla gjort någon gång, handen på hjärtat.
Hellre läsa en bok 3 gånger än att använda ”stora ord” i krönikor och bloggar som visar hur lite man förstått och hur dålig analys man gjort
Tom jag blir rabiat av dessa bloggare som slänger sig med nyinlärda ord som ska testas på den till synes ”obildade massan”

Jag tycker du verkar vara som dom flesta andra människor, bekväm i vana miljöer och obekväm i ovana. Tror dom flesta av oss är ganska komplexa varelser. Jag tycker det är bra att utmana sig själv och göra saker som känns obehagliga, oftast är det inte så farligt som en tror. Många gånger blir det tom. trevligt.

Jag är väldigt social irl, har inget problem med att prata med folk jag inte känner osv. Men på internet blir jag nervös, vill vara hundra på att jag har stavat rätt så skriver ca aldrig på engelska sidor. Jag tror att alla är äckliga pedofiler eller bättre än mig och sitter mest och iaktar på tex forum och tumblr… Intressant det där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *