Kategorier
Vardagstrams

Inga tvivel om vems barn Ninjaär iallafall

Är det bara jag som blir JÄTTEARG OCH PROVOCERAD av att nysa? Alltså inte av att andra nyser (fast jo, då också om jag ska vara ärlig) utan av att själv nysa?
Nån annan som är JÄTTEARG och iallafall lättprovocerad är Ninja när hon spelar Wii. Hon gallskriker, säger att hon inte kan (fast hon kan) och hoppar upp och ner ilsket. När pappa försöker coacha skriker hon ”du bestämmer inte hur jag ska göra!” samt ”bajspappa!!”.
Ba woah, spara det till patriarkatet!

20131223-190537.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Inga tvivel om vems barn Ninjaär iallafall”

Låter som min dotter, en egenskap som givetvis kommer från mig, älskar att se det och hennes starka vilja men försöker ändå få henne att tagga ner lite och testa igen utan att bli så jävla förbannad.
Hur menar du att du blir provocerad av att nysa? Hahaha du blir fan provocerad och JÄTTEARG på allt. Jag har alltid fått höra att jag är lättretlig och har hett temperament men du tar ju lätt priset.
God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *