Kategorier
Vardagstrams

Manshatarkonferensen avklarad

Såja.

20131207-161723.jpg
I sommar ska jag köra manshatargrill hemma i segersäng. Det vore mysigt. Kanske med övernattning till och med.
Ninja behöver lite förebilder.

20131207-161400.jpg
Fanny har gjort en fittprinsessa åt mig och den ska ramas in och sättas på en hedersplats. Jag ska bygga ett feministaltare av en gammal pigtittare och klä den med små cernitfittor och glittriga stenar och runt om den ska feministisk konst och feminister sitta.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Manshatarkonferensen avklarad”

Jag har en fråga som säkert Lady Dahmer själv eller någon annan kan svara på! Jag tycker Fannys tavla är vacker men jag förstår inte varför den är feministisk. Att fittor är feminina förstår jag men resten kanske någon kan förklara för en okunnig själ. Tack på förhand!

Det var som sagt trevligt att vistas i samma rum ett par timmar 😉 Som jag kommenterade på förra inlägget: social och rädd stämmer definitivt in på mig och att i ett nytt sammanhang sitta och ropa över hela bordet tycker jag är… obekvämt! Ja, hela det där att prata och sälja in mig (typ) i ett sammanhang där jag inte känner en kotte (mer än nätvägen då) känns lite läskigt och i synnerhet när de andra har träffats tidigare och är sådär tjenis med varandra.
Nåååväl, nästa gång så! Hann iaf bekanta mig med Kickan Wicksell, det var trevligt, ja och några till!

”Manshatarkonferensen” är det inte lite väl? Eller ni hatar alla män? För det låter ju definitivt så. Jag håller med om mycket som du skriver men ibland kommer man över sådana här saker som får en att bara ”men seriöst?” snacka om att ta det till en barnslig nivå. Du/ni kommer aldrig bli tagna på allvar om du/ni uttrycker er så, vilket är synd för du har så rätt i så mycket annat..

men seriöst. Jag BLIR redan tagen på allvar. Fanny också. Samt samtliga feminister i det där rummet. Att du tycker att vi är barnsliga bryr jag mig inte om för jag har inget behov av att vara ”mogen” i alla sammanhang. Jag är 37 bast, jag är vuxen.

Ok, fine. Men då kan ni ju inte gnälla när det är vice versa ju? För då måste ju män också kunna uttrycka sig på likande sätt och skylla på att dom inte måste vara mogna hela tiden eller bara skämtar eller whatever.

Män som hatar kvinnor. Inte ok.
Kvinnor som hatar män. Ok?
Nä tycker inte om att vi ska hata någon, tror inte att vi kommer framåt om vi hatar.
Brukar gilla dina inlägg men det här gillar jag inte alls. Kanske inte särskilt konstruktiv feedback man har en känsla av att du inte kommer att bry dig även om jag är konstruktiv.

Blir avundsjuk på sådana sammankomster. Hade varit trevligt (om jag hade varit en person som kunde umgås normalt med folk). Fannys fittprinsessor är jättehäftiga!! Förstår mycket väl att du vill ha ett feministaltare med dem (och annat). Själv har jag länge skapat med fittmotiv, smycken och labyrinter bland annat (http://www.erikalaur.se/), och jag hoppas att många många fler skulle göra det. Konsten och världen i allmänhet är så full av fallossymboler, det behövs en motvikt. Sen är det ju snyggt också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *