Kategorier
Vardagstrams

Om ni bara visste vad vi pratar om

Först hann jag med en mysig snabbis med denna kvinna:

20131213-133929.jpg
Efter det hade jag en lunchdate med denna småbarnsfarsa.

20131213-133614.jpg
Sen fick jag kuta till Liljeholmsgallerian, konstatera att Clas ohlsons inte säljer luciakronor, panikspringa in på Ica och grabba en famn full av tärnljus som jag banne mig får tejpa ihop för Ninjas krona var trasig och idag blir det inget luciatrauma, sen fick jag springa vidare till tvärbanan och nu sitter jag på tåget tillbaka till segersäng. Alldeles i tid till barnens luciatåg.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Om ni bara visste vad vi pratar om”

LD, har sett att du användit ordet kaukasisk förut, nu vet jag inte om du menade kaukasisk som vit eller kaukasisk som i faktiskt kaukasisk. MEN om du menar vit när du säger det bör du sluta med det (o alla andra också såklart!!) För att:::::: http://blogs.discovermagazine.com/gnxp/2011/01/stop-using-the-word-caucasian-to-mean-white/#.UqtQqGS9Kc3
Läste nånstans att att kaukasisk ”betyder” vit är för att forskare typ hittade människoskelett vid Kaukasus bergen och sa typ ”ja men det här kraniumet är helt perfekt format så det MÅSTE va från en vit person för INGEN ANNAN RAS ÄR SÅ BRA SOM DEN VITA”!!

Jisses, vilken smockad dag! 🙂
Det där med luciakronor som inte funkar… det är nog som det där med vinterjackor. När det blir skitkallt åker de ju fram, och så kommer en på att ”just det, jag skulle ju tvättat den här i somras… och oj, det där hålet i fickan, det skulle jag ju lagat…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *