Kategorier
Vardagstrams

Seriemördarcentralen förde oss samman

20131212-092407.jpg

20131212-092417.jpg
Det är lite lustigt att just ett ställe som heter ”seriemördarcentralen” har varit den plats på nätet som gjort störst förändring i mitt liv. För tretton år sen hittade jag dit, valde mitt nick ”lady dahmer” och började en resa till platsen jag är idag. Där fick jag styrkan att lämna mitt ex, där träffade jag Stina som förändrade hela min världsbild. (Min feministiska gudmor) Och där hittade jag vänner för livet.
Och idag så ska jag träffa Saivo eller Likstela som hon heter på nätet ibland.
Jag ska även panikhandla en traditionsenlig riktigt usel julklapp åt Oskar men vad fan köper man till nån som har allt han vill ha och behöver?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Seriemördarcentralen förde oss samman”

Att ge bort en julklapp till behövande är att ge bort till den behövande och till sitt samvete. Helt värdelös julklapp till en tredje part alltså. Dessutom är det väldigt osannolikt att Lady inte vet om att det går att skänka pengar till Unicef så det är dessutom ett uselt råd. Det går att skänka pengar (hela året) OCH att ge bort julklappar. Det är som att gå fram till någon på krogen som velar över att beställa ett glas vin eller en öl och berätta att man istället kan skänka bort en get. Och gå hem.

Om du inte vill ge något till en organisation i hans namn kan du tex ge bort en middag för er två på hans favoritrestaurang, en resa, biljetter till en konsert/teater osv. Känns dumt att köpa onödig pryl till någon som har allt. Man kan också bestämma att inte köpa något alls utan spendera pengarna på varandra? Jag och sambon åkte på gemensam helg (utan barn) i Berlin istället för att köpa presenter. Det var en bra satsning på förhållandet 🙂

pruttkudde är väl en klassiker!!1 DET HAR DU JU SJÄLV SAGT! står du inte för det nu va, baffat du e kändis guu vilken HYCKLERSKA alltså. (obs viktigt att böja normalt ord till könskodat!!)
(flåt jag är töntig)(går o lägger mig) :’)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *