Kategorier
Vardagstrams

Uuuuuh

Här hemma hostar alla. Varje gång jag försöker prata så börjar jag hosta. Varje gång jag hostar så kissar jag på mig. Varje gång jag hostar så spränger huvudet och nacken och sen nyser jag (och kissar på mig igen).
Livet asså.

20131202-090321.jpg
Nu ska jag försöka svira ihop nån slags fattiga riddare på ägg och kokosmjölk till ungarnas frulle. På måndagar ekar det alltid tomt i kylen men ikväll kommer maten. (Vi har hemkörning)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Uuuuuh”

Fyfan. Hoppas att ni blir friska snabbt. Den hostan led jag av for ett par veckor sedan. I 10 langa dagar blev pakissning, huvudvark, magont och allman orkar ingenting, min vardag. Men fran den ena dagen till den andra sa var den forsvunnen. Och det var en mycket valkommen dag. Sa hoppas att ni blir friska snart igen 🙂

Tips på nödfrukost: Havregrynsgröt med blåbärssoppa. Ha alltid havregryn och blåbärssoppa som man vispar ihop så slipper du få panik för att det inte finns något hemma. Och så är det nyttigt. Och billigt //Student

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *