Kategorier
Vardagstrams

Varför får en läkare med nästan 30 fällande domar jobba kvar?

Nämen God jul i stugorna då! Vi tjuvstartade ju i fredags men idag är det ju julafton och då blir det julmat och Kalle Anka och fler klappar.
Vi fick en trist start dock när Linus vurpade på den hala trappen och bröt armen igår. Idag skulle han opereras men väl framkommen på Hudiksvalls sjukhus fick han vet att den danska skandalomsusade läkaren Johanne (med 29 fällande domar och desto fler anmälningar! Över tio miljoner i skadestånd har betalats ut för hennes misslyckanden) kanske skulle utföra operationen. Linus tackade av förklarliga skäl för sig och blev riktigt dåligt bemött samt avfärdad med ett ”Johanne är den bästa vi har” typ. Va fan??
Jag fattar inte hur hon får vara kvar?? Det sitter liksom välutbildade läkare och kör taxi i Sverige och så får hon jobba kvar som läkare?? På Hudiksvalls sjukhus.
Nä men ja.
Men nu så ska vi försöka ha en trevlig jul iallafall. Ninja och Tamlin sitter och ritar teckningar till Linus för att muntra upp och vi ska göra Laxrullar och Jansson.

20131224-133846.jpg

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Varför får en läkare med nästan 30 fällande domar jobba kvar?”

Men gud vad sjukt! Hon borde ju verkligen inte få jobba kvar. Stackars Linus, blev det operation på något annat sjukhus? Hoppas det inte tog alltför lång tid att få en ny tid. Men det var nog himla bra att han tackade nej till att ha henne, annars hade det väl blivit ännu värre.

Ja den läkare.. om det nu får kallas för läkare. En bekant bröt benet och fick opereras av denna stjärna. Skar upp fel ben. Ett enormt ärr på fel ben plus ett på rätt. Fula o tjocka som båda fått opereras om för att förminska dom. Kul att bo i Hudiksvall och bli sjuk..

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=7331#.UO-4eWfhd8E
Hej Lady Dahmer
Tänkte tipsa dig (och du kanske vill tipsa resterande läsare) om denna namninsamling för p-piller för män. Jag och många andra är svinirreterade över det faktum att det finns ett p-piller för män (med mycket mindre biverkningar), men läkemedelsföretagen tror inte det finns någon marknad för det….
Så om du vill kanske du kan länka denna i ett inlägg så kan de som anser att män får ta sitt ansvar, skriva på! 🙂

Landstingen i vissa (Norrlands)län har jättesvårt att rekrytera läkare, och tar bl a in hyrläkare för många miljoner varje år. Det är förmodligen därför de låter en läkare som denna att jobba kvar. Tyvärr.

Heter ditt barn Ninja på riktigt? Förlåt om det låter fel, det är inte menat så. Min syster och hennes man ville döpa sin dotter till Ninja men fick inte pga ”det var ett namn som kunde göra (nånting nånting) upprörda och därmed inte godkänns”. Hur gick ni tillväga? Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *