Kategorier
Vardagstrams

Vidrigaäckel

20131220-220638.jpg
Hahahaha guuud förlåt men jag blev så förbannat kränkt och traumatiserad av detta vidriga:

20131220-220822.jpg
….att jag behövde stöd från omgivningen. Funderade på att elda upp huset.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vidrigaäckel”

Jag gillar definitivt inte spindlar men nu blev nyfiken. Är den verkligen grön eller är det ljuset och blixten som gör det? Jag har aldrig sett en sådan innan. Våra är alltid svarta med tjocka ludna ben….URK!!!

Älskar spindlar! Jobbade med tarantellor ett tag, underbart! Tyvärr blev jag allergisk (och tyckte deras mat var sjukt äcklig, syrsor uääääsch!) men brukade alltid säga till besökarna som var asrädda att; ”Skulle du verkligen ge dig på nån som är typ en miljard gånger större än du?”
Nä, det skulle de inte. Men jag förstår att folk inte gillar spindlar, de är inte lika fluffiga som kattungar direkt 😉

Kvinnofolk… 😉
Jag var också hysterisk över småkryp som yngre men det har blivit bättre. Det är klart, hittar jag något PÅ mig eller typ i maten (kan följa med grönt från butiken) så kan jag skrika till. Fast se jag någon spindel badrummet eller annat kryp försöker jag bara komma på hur jag ska bli av med den. Tur nog hittar jag en del spindlar i badkaret så jag bara spolar ner dem i skollhett vatten (vi har onormalt varmt vatten).

Det finns ett djur som är värre än spindlar och det är fästingar. De är det vidrigaste som finns. Jag har aldrig, tack och lov, fått någon på mig själv. Jag tror jag hade tuppat av om jag hade sett den med sitt huvud fastborrad i min kropp 🙁

Jag kräks nästan och mår dåligt när folk lägger ut bilder på spindlar. Jag har sådan otrolig spindelfobi. Inte okej! Finns fler djur som är riktigt vidriga, typ fästingar, kackerlackor och silverfiskar.

Åååååååhhh, vilken fin!!!! 😀 Jag hade sprungit till närmsta djuraffär och köpt ett terrarium att stoppa den i.
SÅ FIN. <3 Visste inte att vi hade såna vackra spindlar i sverige.

Hört att om du har spindlar i ditt hus så är det ett tecken på att det är mögelfritt.
Men jag gillar de små jäklarna inte bättre för det.
Tur att man bor i Kiruna och slipper så många kryp….

Jag gjorde mig själv skyldig till en spindelbild för några månader sedan och kände mig jävligt rutten egentligen, men var ensam hemma några dagar och insåg att det satt en megalomaniacjävel till spindel precis ovanför min soffa. Jag behövde helt enkelt lite moraliskt stöd, så jag slängde uten bild på fejan. Gillar inte spindlar speciellt mycket men har inte fobi mot dem, men jag har andra fobier och vet därför hur det känns. Dödsskräcken… Irrationaliteten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *