Kategorier
Vardagstrams

Bebismys

Nu drar jag på söder och hänger med lilla Freddie, Anna // Apan Satt i Granens bebis. Anna ska nämligen skriva en tenta och behöver slippa från kläng en stund. 
 
Freddie hackar dock alltid efter patte när jag har henne. Det smackas och hackas och pickas och vänds på huvuden till förbannelse. Hon vet var mina sitter och verkar inbilla sig att det är fri buffé, men tyvärr. Kanske finns lite mjölklukt kvar?
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Bebismys”

Har man en gång ammat så finns förmågan att producera mjölk kvar hela livet (även när man är riktigt gammal tydligen). Så visst kan det väl finnas nån lukt kvar tror jag, själv kunde jag klämma ut små små mjöldroppar i 2 år efter jag slutat amma.

Så har bebisar gjort på mig sen jag var 15 och jag har fortfarande inga barn. Tänker att det beror på den väl tilltagna anläggningen även om den aldrig varit i produktion.

Ett syskonbarn på då 1,5 år vände sig till och med från sin mamma i vilkens famn han var för att peka på mig och säga "DÄÄÄR!" när hon frågade honom var tutten var. Nästa gång jag kom på besök möttes jag av ett glatt utropp: "TUTTE!!!". Sexuellt trakasserad av en bebis. 😉

Syrrans unge var alltid och nöp mig i brösten när han var bebis. Förmodligen på grund av att jag har stora bröst som det var skönt att gosa in sig på och sova mot. Han gjorde inte det med andra kvinnor med mindre hylla.

Men mysigt äre

Satt med en ljuvlig liten sockerbit i famnen en gång och hon höll också på och bökade och pickade. Helt plötsligt sved det till i pattarna och så kom det lite mjölk! Ha, ha, kändes lite skumt eftersom det var 2 år sen jag slutade amma! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *