Kategorier
Vardagstrams

Ikväll blir det milkshakes, könsnormssnack och feministbonanza på Fridays

När man jobbar hemma, alltså inget kontor att gå till, så jobbar man ju jämt. Fast jag vägrar lägga ner speciellt mycket energi på helgerna för då vill jag hänga med familjen. I helgen var det kalas, två gånger t.o.m och Ninjan var i himmelriket. Tamlin också säkert, men han fattar inte så mycket av vad som händer egentligen. Han ba hänger med, käkar godis och kakor och har kul. 
 
Ikväll har jag en dejt med Astrid Johansson och Cissi (Wallin). Vi ska käka på T.G.I Fridays. Massa friterat och en milkshake på det. (eller två)
 

 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Ikväll blir det milkshakes, könsnormssnack och feministbonanza på Fridays”

Jag beundrar dig som jobbar hemma… jag har så svårt att få något gjort de gånger jag behöver jobba hemifrån för att passa hantverkare eller någon leverans. Det är för mycket som distraherar.

Om du vill pröva milkshakes som verkligen är goda så pröva Flippin’ Burgers på Kungsholmen. De gör sina på Ben and Jerry glass… För mig gjorde den måltiden helt komplett.

Jag tycker det är sunt att du inte jobbar på helgerna på samma sätt. Det är som när en pluggar. Det behövs faktiskt riktig fritid också, vilket kan vara svårt att känna eftersom man liksom är på sitt "kontor" även när man är ledig, om man jobbar hemma….

Måste berätta. Var på badhuset med min son 1 år. Hans badbyxor är lila med gröna fiskar på. En pappa säger något och avsluta med "det är väl en han?" En fråga som inte hade funnits om badbyxorna var blå.

5 min senare kommer en badvakt "Åhh va söt hon är!"

"Ja det är han" svarar jag.

"Han är söt som en flicka därför trodde jag han var det."

Jag bara gick, visste inte vad jag skulle svara. Haha. Jag vill bara gråta.

Som lärare blir man lätt bitter av att läsa sånt där, vettu, för vi jobbar också jämt – både på "kontoret" och hemma på helgerna (när ska vi dricka milkshakes???)

Låter riktigt trevligt med normsnack med vettiga människor, kan man inte få för mycket av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *