Kategorier
Vardagstrams

Ninja lär Tamlin att göra piruetter och annat viktigt.

 
Sånt man behöver kunna ju.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Ninja lär Tamlin att göra piruetter och annat viktigt.”

Det är väldigt viktigt livskunskap, jag tror att mycket utav den typen av kunskap går förlorad när man blir äldre. Helt plötsligt är inte piruetter lika viktigt… det är väl därför jag inte kan göra dem längre utan att bli illamående.

Härligt! För övrigt så anser jag att både barn och vuxna borde bära mer leopardmönstrat. Min dotter har en leopardpyjamas som hon tyvärr snart vuxit ur och som tyvärr inte finns i den storlek som blir aktuell då. Måste hitta mer leopard åt henne…

vilken skit kvalitet pa dom där kjolarna! dom var jätte fina när du köpte dom, nu har de rullat ihop sig till bast kjolar.

läste en komentar ovan, du borde föreläsa! jag vet att du är lite blyg men det kanske blir en framtida utmaning? flera av oss skulle vilja sitta nagra timmar och lyssna pa dig 🙂

du och apan far göra en till video snart, när det finns tid till det! har börjat sakna dem nu!

kram n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *