Kategorier
Vardagstrams

Nu drar jag och träffar tjejerna

Det som är så bra med makens jobb är att han kan typ ta halvdag när det behövs. Det är inte alla som har den lyxen liksom. Comes in handy emellanåt liksom.
 
Och det är framförallt inte alla som har lyxen att bo i stockholm och får tillfället att svulla fett och socker à la American style i mängder på TGI Fridays precis när de vill. Jag vet inte ens var jag ska börja!
 
 
Förresten, ni vet väl att jag har Instagram? Ett nytt konto; ladydahmers, eftersom att mitt gamla ladydahmer blev borttaget utan förklaring. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nu drar jag och träffar tjejerna”

Jag vill så himla gärna gilla dig, din blogg ger mig på riktigt en inre konflikt, men liksom jag blir så sjukt besviken på ditt "åh min man är så stark så rik och tar hand om mig så bra allt vad en kvinna vill ha." Du framställer dig själv som beroende, osjälvständig och tacksam för saker du borde se som självklara.

Svar:
Men bläää?! Nej nu fattar jag inte hur du läser in det i mina texter?! Säger inte att jag inte uttryckt mig suspekt (peka gärna ut för nu är jag förvirrad) men det ärverkligen inte så vår relation ser ut. Vi är jämlikar. Jag kräver samma sak av honom som av mig själv. Beroende o osjälvständig är det sista jag är. Tacksam? För att jag har ett bra liv? Absolut! För att han lagar mat och dammsuger? HAHAHA nä. Här delas inga medaljer ut.Sen så UPPSKATTAR jag honom precis som jag uppskattar andra människor i mitt liv. Han uttrycker samma uppskattning för mig irl.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

På nått sätt missade jag vad som hände. Kommer ihåg (då jag klickade in mig spordariskt) att du körde lchf. Vad hände? Du verkade så lyrisk. Finns säkert en bitande kommentar om hur du tog ditt förnuft till fånga 😉

Svar:
Jag äter självklart low carb/LCHF fortfarande. Men inte alltid. Ibland vill jag äta socker, glass, milkshakes och godis. Som de flesta.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Snubblade över detta klipp på en blogg;

http://youtu.be/aNgjuO80drQ

Och kände att jag behövde dela med mig utav detta till Lady Dahmer, detta är alltså en 10-årig flicka som har en fitness-kanal på youtube, hon lägger upp träningsvideos iförd hot pants och sport-bh och berättar hur hon drillats utav sina föräldrar (pappa – doktor & pt, mamma – kostexpert).

Mår extremt illa utav detta. Kommentar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *