Kategorier
Vardagstrams

Om jag precis impulsköpte en byrå över telefon?

Ja.
 
 
Jag skrek rakt ut när jag såg den på Älvsjös secondhands facebooksida och kastade mig på telefonen för att snabbt reservera den. Och nu är den min. Den ska stå i hallen som ett altare.
 
Förresten, appropå begagnade genusmedvetna kläder så kan man gå hit och handla Ninja och Tamlins avlagda garderob, jag har nämligen skänt bort hela rasket. (Nu ger de iofs bort kläder till hemlösa och andra som behöver hjälp så det finns en risk att kläderna getts till nån med mer behov. Jag har inte kollat i butikens klädsortiment)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Om jag precis impulsköpte en byrå över telefon?”

Oj, vad olika smak kan vara! Ibland när jag kollar second hand-butiker går jag förbi möbler och tänker "den där kommer INGEN att vilja köpa". Men så ser jag en sån byrå i en blogg och att "någon" är överlycklig över att få ett altare i sin hall…

Jag måste säga att jag gärna såg att alla andra second hand-köpare tyckte som du, så jag fick ha mina fynd ifred. Ska bli intressant att se hur byrån blir på plats, jag kanske ändrar åsikt. (Kanske.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *