Kategorier
Vardagstrams

Så här har jag spenderat dagen

 
Jävligt gött faktiskt.
 
Att börja blogga var en himla bra idé. Tänk att få pengar för ett jobb du styr över helt själv? Om jag jobbar effektivt är jag klar innan lunch. Nu så har jag iofs jävligt svårt att jobba effektivt och strukturerat men IBLAND, ibland händer det faktiskt. (och när det inte händer så gör det inget för jag är ju min egen chef.)
 
Nu ska jag hämta barnen!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Så här har jag spenderat dagen”

Hur länge spelade du. 😉

Tänkte i förhållande till föregående inlägg. tycker det är lite lkul. självklart aka och behöver man reglera barnens skärm-tid men… jag roar mig ruskigt mycket med saker som sker bakom skärm… 😉

Svar:
själv spelar jag i flera timmar. Men idag kollade jag på Bones via xboxen
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

vad tjänar du på jobbet "bloggande"?

Svar:
inte så mycket. jag kan fakturera mellan 8000 – 15000 i månaden beroende på statistiken, men då dras hälften i skatt/avgifter också. Men det är tillräckligt. 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag reagerade på en bloggvärlden-incident. Nämligen när bloggaren Dessie gick fram och, utan att fråga, kysste Cimon ute. Jag tänkte "undrar om Lady Dahmer kan skriva något smart om detta?". Jag fick nämligen ont i magen av det. Vet att det är vanligt att tro sig ha rätt till andras kroppar. Att man som tjej kan gå fram till en kille och kyssa honom, eller ta på hans kuk när han sover över, eller liknande för att det finns en tro om att killar "alltid vill". Vilket ju fan är en livsfarlig inställning. Jag har killkompisar som har blivit utsatta för övergrepp för att tjejen inte lyssnat på ett nej – det finns liksom inte med på kartan att killen inte vill ha sex, inte vill hångla, inte vill ta en på röven. Skulle vilja lyfta frågan. Kanske kan du det?

Cimons inlägg:

http://cimon.colin.se/2013/02/15/finest-awards-och-skitungen-dessie/

Ps. Tror inte Dessie gjorde det ovan av ondska, utan av okunskap.

Svar:
Tycker det var vidrigt men dessie vet nog inte bättre eftersom att vi lever i en kultur där detta uppmuntras och ses som ok.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Tjena LD!

Exakt hur tjänar du pengar; annonser eller?

Du har ju verkligen lyckats och till skillnad från många flams-bloggar som också lever på sitt bloggande debatterar du i viktiga och intressanta ämnen.

Du borde verkligen skriva en bok eller få sommarprata i radion.

Nicci

Svar:
Jag upplåter annonsplats åt AFF som ni ser här. 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Vad tycker förskolan om att du spenderar din tid med nöjen när barnen är där? Såvida du har dom mer än arbetsöshetstid vill säga.

Svar:
Ingen aning vad de tycker om att jag spenderar min tid som jag tycker passar. Inte bryr jag mig heller. Jag har rätt att ha barnen på förskola och den rätten nyttjar jag.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag har en fundering, du vill inte vara snygg eller behöva få svara på kommentarer om ditt yttre etc. Men du målar naglarna? Varför gör du det om inte för att bli lite finare? Jag tänker kring att du inte vill att dina barn ska dras med i utseendehetsen, vad säger du till dem om de vill måla sina naglar? Jag menar vilka ord använder du eller du kommenterar det kanske inte alls? (typ om de vill bli fina, coola, farliga i nagellack?)

Svar:
Jag tycker om att ha målade naglar. Varför vet jag inte men det finns nog nån inneboende struktur där. Min mamma hade alltid målade naglar när jag växte upp. Men jag känner mig inte ful eller ovårdad utan det. Mina barn har ofta nagellack.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag är jätteglad att du kan livnära dig på det här, för tiden och fokusen det ger till det du skriver, och på så vis berikar och stimulerar mitt liv och mina tankar har blivit en fantastisk del av min vardag. Du, och vi, förtjänar det!

Förresten, jag klickar i "Kom ihåg mig?" varje gång jag kommenterar, men jag blir inte ihågkommen ändå. Vet du nåt om det eller ska jag jaga rätt på dom elektroniska heffalumparna som styr internet med järnsnabel och fråga spetsiga frågor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *