Kategorier
Vardagstrams

”Skjut mig”står högt upp på önskelistan just nu

Stoppa pressarna!!!!!! DANNY SAUCEDO OCH MOLLY SANDÉN ÄR ETT PAR. Lystring lystring!! Osv osv. 
 
Asså, vem FA-AN bryr sig? 
 
Själv har jag sovit typ NOLL timmar inatt för stora avkomman har haft ont i öronen precis hela natten och vrålat ”aj aj aj aj aaaaaaaj aj aj aaaaaaaj” konstant, i just den där frekvensen som mina öron får väldigt ont av.
 
Är hon trött idag? Nej, det är hon INTE.
 
Är jag? Jag vet inte, jag kan bara fokusera på mina återkommande självmordstankar för tillfället. ”Skjut mig” står högt upp på önskelistan jag jag säga. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ””Skjut mig”står högt upp på önskelistan just nu”

tycker nästan att Jonas Malmsjös nya kropp som är precis bredvid kritvite-leende Monny (måste det väl bli eller blir det Dally) är i samma liga.

Är det inte såna här dagar man som vuxen nästan önskar att det var lagligt med sån där fin hostmedicin amerikanarna kör på till sina barn, som gör ungarna märkbart sömniga 😉

Man kan ju se det positivt också: Eftersom detta är dagens Nyhet så måste ju det betyda att alla världsproblem nu har blivit lösta?

Eller, nä just det, riktigt så funkar det ju inte…

Men kan trösta med att jag har det värre (höhö) – ungefär lika kass natt MEN måste ändå genomföra ett stort antal väl genomtänkta lektioner med ett stort antal hormonstinna tonåringar i åldern 12-15. Huvudet upp och fötterna ner, det får man vara glad för.

Om det är öroninflammation eller liknande så kan du lägga ett omslag med en delad lök i runt örat. Löken suger nämligen ut alla bakterier! Kan med fördel användas vid andra bakteriespridda sjukdomar genom att ligga i en hink på golvet i sovrummet!

Stackare!

Som nån annan skrev, lök i öronen är faktiskt inte dumt. Det stoppade alltid mamma i öronen på oss (med ett plåster utanpå så löken stannade kvar) när vi hade ont i öronen. Annars är det ju höja huvudänden på sängen som kan lindra, men det vet du säkert redan 🙂

Hoppas hon kryar på sig och att du får sova lite idag!

Vet ej vilka de där människorna är så har noll intresse av att läsa om deras romans. Har noll intresse av att läsa om någons romans alls i nyhetstidningar. För ett par månader sedan såg jag rubriken IDA NÅGON PÅ DEJT MED OLA NÅGON – "DET VAR JÄTTEMYSIGT!", eller vad de hette. Wtf? Det måste svida att jobba som journalist, man har verkligen ingen själ kvar. Ingen självrespekt. Jag ser journalister som knarkhoror, fast utan samhällets stigma.

Lök!? Känns svårt att få en unge att gå med på att ha lök i öronen…

Mormor brukade doppa bommulstussar i tigerbalsam och snurra in i örat på mig när jag hade öroninflammation (vilket var ca hela jävla tiden) när jag var liten. Det kändes skönt för mig i alla fall 🙂

Marre – Den där tänkte jag också på! Om Anna Books hårsnodd… Jag trodde inte det var möjligt att skriva om sånt i en kvällstidning men tydligen.

Förövrigt tycker jag synd om det stackars barnet med öronont, det är så jävla oskönt att det borde förbjudas! Hoppas hon kryar på sig och att du får sova en sväng eller två.

Konstigt det där att ungar alltid orkar röja hela dagarna med eller utan sömn på natten…

Lökomslag hjälper faktiskt bra, och alla mina barn har bara tycket att det va skitskoj att få stoppa det på örat 😉

Alltid lika skönt att se att kvällspressen lägger fokus på de riktigt viktiga sakerna här i världen…

Och jag vet ju att det där om självmordstankar bara är som man säger och jag brukar kunna ta det som så, fast just idag träffade det en öm punkt. Jag menar det inte som någon kritik mot ditt sätt att uttrycka dig, mest ett konstaterande att det ibland händer saker som gör att man får ett helt nytt perspektiv på livet.

Jag delar din känsla, jag har inte heller sovit mycket inatt. Jag är ute och flyger idag: först fick jag ta mig till Kastrup, sedan till Amsterdam där jag är nu, och sedan kommer den fruktansvärda transatlantiska tortyrsessionen om några timmar. Jag kan utan att överdriva påstå att jag redan är helt slut…

Varva Ipren och Panodil är mitt tips. Olika substanser så man kan ta maxdos av båda under begränsad tid och alltså ge smärtstillande var tredje timme på natten.

/Mamma till sexårigt öronbarn som haft över femtio öi.

LD som du märker vet tydligen inte hälften av kommentarerna vem Danny aka slemmet(som du skrev sist) är. Varför ge honom extra uppmärksamhet i din blogg?

Svar:
Jag tror inte att den uppmärksamhet han får här gör vare sig till eller från
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Har också noll koll på vem Danny och Molly är. Men hoppas de har de bra tillsammans.

Känner igen tröttheten. Min dotter har precis haft vattkoppor och hon väckte mig typ var tionde minutför att det kliade…som om det fanns något jag kunde göra åt det!!?

Men, varför åkte ni inte in till barnakuten med henne om hon hade så ont? Min son hade det för ett år sedan ungefär, och han fick antibiotika. (som verkade snabbt)Det är fruktansvärt att ha öroninflammation!

@P:

Ja, det kan man tycka. Stefan själv tycker det. Själv tycker jag att "tvåa på bollen"-skämt hör hemma mellan Eric och Danny (om ens där), eftersom det är de som tjafsat om detta i flera år. Att Stefan ska kommentera att någon är tvåa "på" Molly känns inte så 2013. Särskilt inte som han själv är så känslig för tvåan-skämt om sig själv och Patrik Sjöberg. 🙂

Oj, råkade posta en tom kommentar. Nåväl, visst är det otroligt, först vakar ungen hela halva natten för att sedan vara vrålpigg dagen efter!? Helt ologiskt! Själv ser man ut som efter sju svåra år.

Jag har en liten nystartad serieblogg om att vara förälder, mammahumor helt enkelt! Kolla gärna in den om du behöver lite uppmuntran! 🙂

Hej, jag heter Emelie och är 16 år.

Jag ville bara säga att jag tycker att din blogg är väldigt bra och intressant, du sätter liksom ord på det jag själv tänker men inte själv kan sätta i ord. Jag, liksom alla andra 9:or i detta avlånga land, skrev förra fredagen nationella provet i svenska där vi skulle välja ett av tre ämnen att skriva om. Årets tema var identitet och utseende och den skrivuppgift jag valde hade rubriken Kille/Tjej där man skulle reflektera över vad det innebar att vara just kille och tjej och se på skillnader i bland annat samhällets syn på en. Dagen innan hade jag just sett Uppdrag Gransknings "Män som näthatar kvinnor" där du är med. Efter programmet gick jag genast in på din blogg och serieläste flera veckors inlägg. Dina tankar om feminism och genus inspirerade mig väldigt mycket så på skrivuppgiften valde jag att skriva om hur kvinnor blivit förtryckta i tusentals år och fortfarande blir det och om samhällets syn på feminism och varför det ibland ses som något negativt. Varför jag skriver det här är för att jag vill berätta för dig vilket bra jobb du gör med din blogg, att du inspirerar andra och att jag uppskattar det. Keep up the good work 🙂

Jag tänker snarare att det är väl trevligt med lite kärlek i stället för allt näthat? Förstår om man tycker att denna nyhet tar stora proportioner i förhållande till allt annat viktigt som händer i världen, men ibland behöver man ett andningshål från all skit händer i några minuter. Vi är alla intresserade av att läsa om olika saker, en del vill läsa om kändisar som är kära, medan andra läser om personer som inte sovit på natten och vars barn har öroninflammation. Jag tillhör tydligen gruppen som gärna läser om båda 🙂

Stackars liten med öronont! Hoppas det snart går över! Och hoppas du får ta igen den sömn du behöver! Det är helt fruktansvärt att inte få sova och att sedan tvingas vara vaken och ta hand om allt som vanligt.

Vet hur det känns. Jag kämpar just nu med en bebis som vägrar sova om nätterna. Är som en zombie om dagarna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *