Kategorier
Vardagstrams

Välkommen till min mardröm

Nu är det svennevitt i hela lägenheten. Maken tog ungarna och drog iväg över helgen så att jag och Anja // Anaiah kunde ägna oss åt att måla klart resten av väggarna. Att just avsaknaden av minsta nyans kunde ge ett sådant kallt och hårt intryck visste jag inte. Det ser liksom ofärdigt ut nu. (men vi är klara hurra)
 
Det positiva med vår typ av inredning dock är att den gör sig helt ok mot vitt ändå. Det murriga och varma blir inte så hårt kontrasterat mot underlaget och då sticker det inte så mycket i ögonen. 
 
En annan sak jag la märke till var att taket var fullkomligen vidrigt. Man är ju aldrig där uppe och nosar liksom, men dayum vad avgaser sätter spår. Typ BRUNT och gråsvart längst väggarna i taket. Har nån ett bra tips på hur man gör rent effektivast i tak så är det läge att dela med sig typ NU. 
 
Jaja. Såhär såg det ut iallafall. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Välkommen till min mardröm”

Du har nog två val.Lossas att taket inte finns o titta inte uppåt eller måla om. Besetämmer du måla om så använd proffs för det. En flammigt målad tak är lika irriterande som en smutsig tak. Det är jätte svårt o få taket fint när man målar själv. För övrigt brukar taket bli förstört oftast för att folk röker inomhus eller om man eldar i kamin och har ofta tända ljus.Sotet sätter sig överalt.Sen i köket blir det ju som det blir av all matlagning ändå. Man kommer liksom inte undan o måste måla om någon gång ändå.

Man kan inte måla väggarna utan att ta taket! Det blir för stora kontraster mellan "gammalt och nytt", men framför allt för att man som du märkte – inser hur jävla äckligt det egentligen är!

Helt off topic, men är det nån mer än jag som får ett konstigt pip/tut-ljud när jag går in här på bloggen?

Det liksom tutar till när jag varit här i 3 sekunder.

Svar:
Det har hänt mig också vid några tillfällen. Kan vara reklamen.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

_Mycket_ ajax på en mopp som du sedan gnuggar över hela taket. Funkade bra på min gamla lägenhet som var helt inrökt. Det rann brunt längs ned väggarna och såg vidigt ut, men det hjälpte rejält i alla fall. Nackdelen är att man får mycket vatten på sig själv, och att det alltid är jobbigt att stå med armarna över huvudet så länge…

Vi fick måla om taket i min lägenhet när jag flyttade in, taket var gulgrått pågrund av avgaser och att folk antagligen har rökt i den här lägenheten sedan den byggdes på 30-talet ;D

Jag gjorde dumheten (enligt mig) att börja tvätta ett tak vid ett ttillfälle då jag trodde det skulle gå snabbare än att måla över det som var. Slutade med målning då det inte gick att få det fint med tvättning.

vad har du för åsikt om älgjakt? Är väldigt nyfiken 🙂 (funkar inte att söka på din blogg iallafall inte för mig)

Svar:
jakt är bättre än slakterier
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Detta har inte med målande att göra men "dayum"! Jag tror att jag skulle älska att höra dig/läsa dig på engelska. Har tänkt det flera gånger, det skiner liksom igenom dina texter att du är awesome på det språket också. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *