Kategorier
Vardagstrams

Allt en kvinna behöver

I torsdags när vi kom tillbaka till stockholm så låg en trött paket-avi i brevlådan och väntade. 
 
 
Notera datumet. Notera ”ligger kvar i 14 dagar”. NOTERA PANIKEN HOS MIG KAN NI KANSKE INTE GÖRA I EFTERHAND men halva fredagsmorgonen gick åt till att försöka ringa posten på Coop samt twittra argt och aggressivt om hur dumma posten på coop är för att de typ aldrig svarar i telefon. Fast till slut så gjorde de det och jag kunde be dem hålla paketet tills jag kom. 
 
Hur mycket nagellack kan hon han skickat tänkte jag för det är väl klart hon skickar Zombie Zest till mig med tanke på alla mina ’’IIIHHHHHHHHH” och ”VAR HAR DU KÖPT DET DÄR???11” – kommentarer som postats av mig i hennes kommentarsfält och instagram. 
 
Sen tänkte jag att ”åh nej vad OLÄGLIGT att hon skickar presenter INNAN jag fått ge henne det där egna hyllningsinlägget som ligger på uppbyggnad i arkivet för nu kommer ju alla tro att jag bara postade det pga presenten’’. (Så vi väntar med hyllningen nån dag va? Så att det blir rätt.) (Jag älskar Karins Konstgrepp nämligen och vill att ni ska veta varför… men MER OM DET SEN.) 
 
Nåja. Iallafall så hämtade jag ut paketet. Öppnade det. Och…..
 
 
(Ja just ja, hon hade ju haft en utlottning och jag vann ej. Mycket besvikelse. MEN hurra ändå)
 
 
Så hur mycket nagellack var det? 
 
BARA ETT. Jag kom på att jag även skrivit ”IHHHHHHHH” och ”MÅSTE HA” på två saker till och herrejösses hur bra minne har Karin egentligen? 
 
 
IIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ALLT EN KVINNA BEHÖVER FÖR ATT BLI VACKER med andra ord. 
 
Och Karin? Jag svarar ja. JA!!!
 
 
*så lycklig*
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Allt en kvinna behöver”

Snälla du måste läsa anitha Schulmans inlägg där hon propagerar för 700 kalorier om dagen för att hennes PT sagt det. Det är ju fy fan inte klokt. Snälla ge henne en avhyvling, en saklig sådan. Hade gjort det själv om jag ej var så dålig på att debattera.

Svar:
oj då, ja vill man gå in i svältläge och typ inte alls gå ner i vikt (samt sabba ämnesomsättningen) så är ju det en bra metod. Är tyvärr blockad inne hos henne så kan ej delta.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

"Status dag 4:6 fasta

Igår släppte de här desperata hungerkänslorna för första gången. Skönt!

Skulle ut och powerwalka på kvällen så jag åt två små kycklingklubbor stekta i olivolja och grillad i ugn med vitlök, citron och timjan till middag. Det var kanske livs bästa mål. 89 kcal senare. Det behövde jag för att klara rundan. Men mat är ingen issue längre. Magsäcken har dragit ihop sig och blir nöjd på mindre. Jag är inte heller yr och konstig. Nu känns resten av tiden lätt som en plätt. Nu när vansinnet har gått ur kroppen. Efter att ha provat på livet som anorektiker ett par dagar förstår man denna enorma fixering runt mat bättre.

Så ni som funderar på att fasta. De tre första dagarna är helvetiska så lägg det över en helg eller liknande om ni får feeling, för det går definitivt inte att jobba för man blir verkligen deprimerad.

Jag har två dagar kvar på hardcore fastan sen börjar jag trappa upp försiktigt i två dagar. Sen kommer jag ligga på 700 kacl fram tills vi åker (ca 2 veckor) och träna löpträning så ofta jag hinner. Nu har jag gått ner 2 kg. Det är som en ”bättre” magsjuka. Målet var tre men jag känner att jag kanske klarar fyra. Sen är ju målsättning att bibehålla.

Tycker redan att jag ser resultat."Och så två bilder på hennes kropp…

Tänkte om du ville läsa vad Anitha Schulman skrev

Gillade verkligen skalbaggebroschen! Blir så glad av dig för att det märks hur kreativ du är på saker du väljer att ha 🙂 Vill verkligen få se hur den rosa trappan blir när ni är klara.

P.S Läste Anithas blogginlägg och kände hur hela jag mådde dåligt av tanken på vad hon gör mot sin kropp. Tack Lady Dahmer för att du fått min ögon för hälsohetsen, för nu efter ha följt dig under ett års tid så känner jag mig inte påverkad att prova en sån sak. Behövs fler som du!

Kvinnor har faktiskt procentuellt större hjärna än mäm, fast det spelar ingen roll, Forskare har inte funnit något som påvisar att det skulle vara någon skillnad mellan mäns och kvinnors intelligens, förutom att normalfördelningskurvan har större spridning när det gäller män. Dvs. att det finns fler män med iq över 115 än kvinnor med iq över 115 samt att det finns fler män med iq under 75 än kvinnor under 75.

Denzo: Män är generellt större än kvinnor. Större muskelmassa, större bestomme, större näsor, större händer och fötter, är längre osv. Hjärnans storlek bestämmer inte intelligensen utan hjärncellernas densitet. Har du tillräckligt med hjärnceller för att läsa lite biologi? Gör det ffs.

Men men. Skitsnygg skalbaggsbrosch 🙂

Det var jag som var dum nog att inte kolla mailen under ledigheten. Men nu känner jag mig ju lite häftig som, om man anstränger sig, nästan halvnämns i en bild på din blogg, om än helt anonymt. Jag känner mig fräsig!

Svar:
jag får tacka för det då 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

AAA!!! Hur får man tag på skalbaggebroschen?!?!??!?!?!?!?!??!jsofaldnjiafslnasfihlfasd Ehrm. Hej. Fin skalbagge. Underbart fin skalbagge. En av de finaste skalbaggarna jag någonsin ssss….fdlfewogldsfd.

Förlåt. Jag vill bara så gärna ha en sådan fin skalb…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *