Kategorier
Vardagstrams

Äntligen Måndag

I lördags så var jag hemma hos Anna // Apan Satt i Granen. Hon hade bjudit alla sina bästaste vänner och lagt ner otroligt mycket energi på att laga mat och fixa kalas och det blev ju såklart jättetrevligt. VAD ANNARS?
 
Vi åt god mat, pratade massa, drack vin (detta brukar ha ett samband med att prata massa) och passade runt Annas lilla bebis Freddie som en eller annan vandrinspokal (tänkte skriva nåt helt opassande här men kom sen på att det kanske skulle bidra till dålig stämning men JAG tyckte det var kul iallafall. I huvudet.) och hon höll igång minst lika bra som en annan. 
 
Nej, vi lekte inga lekar men alla fick berätta om sin relation till Anna och hur vi träffats första gången och jag minns ju precis när och hur detta var. Det var i juni 2010. Jag vaggade höggravid och långsamt genom rosenlundsparken (eller vad den heter) när jag hörde nån ropa mitt namn. När jag vände mig om så såg jag en galen etnisk amazonkvinna med turban på huvudet komma älgandes. ”NATAAAAAAASHJAAAAAAAAAAAA”. Anna är en ganska färgstark, stor och imponerande kvinna så jag blev ju helt starstruck. Hon läste min blogg och ville att vi skulle ta en fika. Och så gjorde vi det. Och på den vägen är det.
 

 
Jag vet att jag tjatar om att ni ska följa hennes blogg, gilla hennes facebooksida osv men det är bara för att hon är så himla fantastisk och jag VEEEET att alla ni kommer älska henne om ni ger henne en chans. Så. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Äntligen Måndag”

Att ha fantastiska vänner är bland det dyrbaraste man kan ha som människa!! Jag har nog 1 vän som jag verkligen kan kalla för min allra bästa vän! Hon är en sån man kan berätta allt till och som också berättar typ allt för mig. En fantastisk relation!!

Anna har en härlig blogg! Helt värd att följa!

(lyckades med att flytta bloggen, fast dock utan alla inlägg.) 🙁

Du har säkert skrivit om det förr men indrar hur du tänker kring dricka vin å passa runt unge?

Själv har jag åxå druckit eller haft folk som dricker runt mitt barn. Inga fylleslag, men lite vin.

Samtidigt känner jag inte riktigt att jag kan stå för det. Att jag anser mig veta gränsen för vad som är okej drickande rint barn och att andras gränser (de som vuxna kring mig hade när jag va liten) var fel.

Jag har bara en enda person som kan sitta barnvakt och det är min bästis, dvs den person jag vill dricka mitt vin med, så att vänta på barnfri tid för ett glas vin, kan bli en lång väntan.

Jag bara undrar, för jag hade gissat att du skulle va totalt emot alkohol i samma sällskap som barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *